BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Fase Final (23-27 Junio)
Zona de consulta para conocer cómo éramos antes
Moderador: Louis de Funès

Avatar de Usuario
Herr Guardiola
Mensajes: 6182
Registrado: 06 Mar 2013, 18:17
Ubicación: Fuera del Hilo de MESSI

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Herr Guardiola » 13 Jun 2014, 16:20

Lafayette escribió:Que nuestros centrocampistas de la temporada 14/15 van a ser Iniesta, Pjanic, Rakitic y Rafinha lo saben hasta en Barbados


Teniendo en cuenta que quieres vender a messi por PAQUETE, con ese centrodelcampo deberias pajearte hasta que se te desprendiese el glande.
Imagen

Avatar de Usuario
heaviermelero
Mensajes: 25256
Registrado: 03 Sep 2006, 21:40
Ubicación: En la pausa del café con Zubizarreta

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por heaviermelero » 13 Jun 2014, 16:24

Gorr Grimwolf escribió:Imagen


se la ve preocupada. es un sobaco interesante.
"Paz hermanos, va a haber abundancia para todos, porque el Creador Supremo Madre/Padre así lo ha dispuesto, pero si por mi fuera a algunos les daba una mierda bien grande."

Avatar de Usuario
Nuñito
Mensajes: 19033
Registrado: 12 Abr 2008, 21:49
Ubicación: Vasolechecongalletas

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Nuñito » 13 Jun 2014, 16:24

Por no hablar del apoyo mediático. El sossipropietari no sabe qué pasa porque la prensa no dice nada. Hay que ser muy valiente para presentarse con una prensa que no dudaría en agredirte si te pasas un milímetro (véase nanos molt macos pintándole el portal de su casa).

A Laporta, ya que hablamos de él, lo tienen modificado y sale día sí día también en los diversos medios de Godó sin tener nada que ver ya con el club.

Avatar de Usuario
Nuñito
Mensajes: 19033
Registrado: 12 Abr 2008, 21:49
Ubicación: Vasolechecongalletas

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Nuñito » 13 Jun 2014, 16:27

Os cuelgo este quote de marranu para que sepáis lo que hay:

Ugly Flacko escribió:
Assignatura pendent

Un informe dels Mossos alerta que aquest any s’ha reactivat la Grada Jove i el club hi ha donat suport

El projecte de la Grada d’Animació que la junta directiva de Sandro Rosell volia crear al gol sud del Camp Nou encara cueja. Tot i que el Barça el va desestimar l’octubre del 2012 perquè així ho van aconsellar els Mossos d’Esquadra, que van considerar que no hi havia les condicions de seguretat necessàries, la policia autonòmica té “indicis” que durant aquesta última temporada s’ha intentat reactivar altre cop la creació d’una grada jove, amb suport del club, i que inclou la participació dels grups més radicals.

L’informe policial

L’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra va fer aquest 3 de març un informe en què s’admet que hi ha “indicis” que porten a pensar que “s’està intentant tornar a formar una grada d’animació i que els seus integrants estarien rebent suport del club”. Fonts de la cúpula blaugrana neguen amb rotunditat aquesta afirmació, i admeten que responsables del club van tenir una trobada amb l’exdirector general dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, que va traslladar al Barça el temor que el grup Boixos Nois tornés a tenir una presència activa dins del Camp Nou. L’entitat blaugrana va fer una investigació interna, i les conclusions van determinar que no hi ha en marxa cap iniciativa per reprendre la creació de la Grada d’Animació, i que l’activitat dels Boixos Nois és mínima, però la seva presència és “impossible” d’eradicar de les instal·lacions. Des dels grups d’animació, també neguen que s’estigui fent altra vegada una Grada, però admeten que s’han fet moltes activitats de suport a l’equip que apleguen tots els grups, algunes de les quals han estat ideades i organitzades pels Boixos Nois. Algunes, amb consentiment del club.

L’informe de 6 pàgines de la direcció general de la Policia no té la profunditat de l’anterior escrit del 15 de febrer del 2013, en aquest cas fet per la Unitat d’Informació, i que va posar de manifest que la directiva de Sandro Rosell “estava intentant dur a terme un procés gradual d’instauració de la Grada Jove, sense cap mena de publicitat ni comunicació al coordinador de seguretat”. Llavors, els Mossos van alertar de la presència massiva de boixos nois a l’estadi -alguns accedint-hi violentament-, especialment d’un dels subgrups més radicals, Youth Firm.

En aquesta ocasió, el responsable de l’informe sosté que s’està tornant a impulsar un focus d’animació, i ho defensa basant-se en un seguiment dut a terme durant la temporada. L’autor de l’escrit creu que hi ha “un acord de no fer soroll dels impulsors de Fanàtics Barça” per no evidenciar la seva activitat, també ha detectat “canvis en els càntics per evitar que els relacionin amb els habituals dels Boixos Nois” i considera que “el club facilitaria logística a aquests aficionats”. Aquestes conclusions les fonamenta el responsable dels ARRO, en una sèrie de dades detectades des de l’agost del 2013. En primer lloc, l’informe posa èmfasi en el “grau d’organització” del gol sud que “implicaria també despesa econòmica”. A més, l’autor considera que hi hauria una “facilitació d’entrades al grup d’animació” per als partits lluny del Camp Nou, i sospita que “es fan arribar mitjançant les entrades que consten destinades a penyes” i “que s’escapen a tot control policial”. El primer indici ja va detectar-se en el primer desplaçament al Calderón per jugar la Supercopa, on hi va haver una alta presència de boixos nois i casuals. A Getafe, la col·laboració dels Mossos d’Esquadra amb el coordinador de seguretat de l’estadi madrileny va permetre constatar que 67 aficionats blaugranes que van anar al Coliseo Alfonso Pérez “no coincidien amb els noms facilitats” pel Barça.

De fet, el coordinador de Seguretat dels Mossos que s’encarrega de supervisar la vigilància del Camp Nou va sol·licitar que les entrades destinades a penyes fossin “assignades nominalment”, però va ser “impossible”. La negativa, segons l’informe, va ser de l’àrea social “perquè el tema de les penyes és molt sensible”, segons va fer saber el vicepresident Jordi Cardoner. Precisament, un dels principals reptes que es marca el club per a aquesta temporada que ve és abordar el repartiment de les entrades per als desplaçaments. Com demostren els dos informes dels Mossos als quals ha tingut accés l’ARA, les entrades que van a les penyes, en no ser nominals, acaben molts cops en mans de seguidors radicals, especialment boixos nois. Als despatxos del Camp Nou s’han compromès a abordar aquest fet el curs vinent, i la solució podria suposar que les entrades passin a ser nominals, tot i que es tracta d’un tema delicat i que requerirà equilibris amb l’àrea social.

200 entrades per a València

L’informe lamenta que el club hagi canviat l’empresa de seguretat de l’estadi. Segons la policia autonòmica, Barnaporters col·laborava estretament amb els Mossos, i Casesa, l’empresa de seguretat d’aquest curs passat, “tindria vinculacions amb el departament de Riscos encapçalat per Àlex García-Cascón i amb això s’assegurarien que no hi hagués interferències en els moviments de formació de la Grada d’Animació, entre altres motius perquè desconeixien els integrants dels grups radicals”.

Un dels altres aspectes que ressalta la investigació policial és que els responsables de liderar la Grada Jove, Carles Vidal i Lluís Sabatés, s’han mantingut al marge de qualsevol activitat durant aquest any. Tot i això, segons ha pogut saber l’ARA, per a la final de la Copa a València, Vidal va fer arribar al vicepresident Jordi Cardoner la petició de 200 entrades destinades als grups d’animació. Cardoner ho va traslladar a la junta, que va negar la sol·licitud. La segona petició va ser poder reagrupar els aficionats joves per fer una Grada d’Animació a Mestalla, i la directiva també s’hi va oposar. La iniciativa de fer una Grada Jove a Mestalla va sortir dels Boixos Nois, que la van traslladar a la resta de grups i la van vehicular a través de Carles Vidal “perquè té via directa amb el club”, segons explica una font implicada.

El pes dels Boixos

Els grups d’animació neguen que s’hagi intentat per segona vegada fer una Grada Jove a esquenes dels Mossos, però admeten que “tots aquests anys de contacte han servit per coneixe’ns i treballar plegats”. Per això, es coordinen els càntics i es fan activitats conjuntes: l’última, una marxa acompanyant l’equip des de l’hotel fins a l’estadi en l’últim partit contra l’Atlètic. La proposta va sorgir també dels Boixos Nois, i el club i els Mossos en tenien constància. Els impulsors de la Grada Fanàtics tenen un grup de WhatsApp en què bolquen totes les idees, i en què els Boixos (i derivats) hi tenen presència massiva. De fet, quan el projecte va arrencar, es va crear una comissió en què tenien representació tots els grups, que es reunien periòdicament en un despatx del carrer Tuset de Barcelona. A l’inici, els Boixos i els Almogàvers hi tenien 2 integrants, i la resta un. Amb el pas del temps, els Boixos van imposar el seu criteri i van obtenir 3 representants, mentre que la resta en tenien només un. Entre les figures que assistien a aquestes trobades, i que dissenyaven la futura Grada Fanàtics, hi havia José Antonio Romero Ors, Jaro, que va complir condemna per l’assassinat el 1991 del seguidor de l’Espanyol Fréderic Rouquier.

Un dels altres aspectes que ressalta l’informe és que les pancartes que han aparegut al gol sud es guarden en un local que els grups tenen a l’interior de l’estadi. En l’escrit s’explica que el Barça no tenia constància de la pancarta “Alves: Tenim la solució, Grada d’Animació”, que va aparèixer durant el partit contra la Reial Societat i que no es va poder “retirar per la resistència dels que la sostenien”. Aquell dia la pancarta es va baixar des de la segona graderia, oculta. En canvi, els integrants del gol sud admeten que el Barça n’estava al corrent i va facilitar la instal·lació del lema “Cementiri Blaugrana. Gràcies a tots”, que va aparèixer el març del 2013, una queixa dels grups per la negativa de la massa social a impulsar Fanàtics. D’altra banda, l’informe detalla que en el duel contra la Reial Societat, aficionats radicals “provinents del gol sud” van crear incidents i “haurien agredit” els responsables d’un supermercat pakistanès del carrer Benavent.

“Es desconeix quina necessitat té el Barça de mantenir la vinculació amb aquests grups, ja que el més senzill hauria sigut el trencament total de relacions”, apunta l’informe. Els alts comandaments dels Mossos consultats per aquesta redacció reconeixen que s’ha fet un “pas enrere” en matèria de seguretat, ja que el Barça va arribar a ser un club “modèlic” i en el qual s’emmillaraven la resta d’entitats d’arreu d’Espanya. Pels Mossos, la Grada Jove segueix sent una assignatura pendent del Barça; pel club, és una carpeta tancada.

Avatar de Usuario
Morris80
Mensajes: 16543
Registrado: 11 May 2011, 11:10

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Morris80 » 13 Jun 2014, 16:31

Laporta estará en su cueva hasta 2016 y luego a aprovechar las cenizas, que ya todo lo que haga será mejor que lo que dejen estos. Eso es amor a un club.

Avatar de Usuario
baluart
Mensajes: 567
Registrado: 30 Jul 2013, 19:16

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por baluart » 13 Jun 2014, 16:32

un off topic, pero alguien sabe donde puedo conseguir el logo como el de las camisetas del Barcelona, el de qatar airways. Un saludo y gracias.

Avatar de Usuario
Tripy
Mensajes: 1162
Registrado: 16 May 2014, 04:40

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Tripy » 13 Jun 2014, 16:32

Nuñito escribió:
A Laporta, ya que hablamos de él, lo tienen modificado y sale día sí día también en los diversos medios de Godó sin tener nada que ver ya con el club.


Es una pasada. A él, a Pep... ¿ Es tan poderoso este grupo? Cuando digo poderoso me refiero a un nivel tal que nadie se atreva a moverse ni a alzar la voz en un momento como este...
¿Son tan influyentes? ¿Quién está detrás?

Avatar de Usuario
aitor55
Mensajes: 28380
Registrado: 26 Abr 2007, 14:50

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por aitor55 » 13 Jun 2014, 16:33

CANDIDATURA AITOR55

El programa y las lineas de actuación son clasicas:
- FUTBOL, esta candidatura se compromete a hablar de FUTBOL (Jugadores, esquemas, equipos, talentos)
- Mantener actualizada la primera pagina.
- Introducir en primera pagina analisis de otras ligas de futbol.
- Seguimiento especial a los rivales de Champions.
- Analisis de la cantera.
- Vuelta de la Porra (mi gran fracaso, solo puedo pedir perdon y el mejor perdon es hacer la porra gane o pierda hasta el final).
- Vuelve la LISTA NEGRA (Otro gran fracaso mio. A partir del Sabado 14 y cada 2 dias ire poniendo 10 nombres de la Lista Negra que tiene 100 integrantes. Cuenta la novedad que habra un extra de 10 arbitros actuales).

Esta candidatura se muestra contraria a la actual junta que tiene secuestrado al club y a la mentira de los medios de desinformación, que a tantos os embaucan
Este hilo no sufrirá el abandonamiento, ni pondrá excusas de examenes interminables para alargar eventos durante meses o deberes de obligado cumplimiento, consideramos esto como una falta grave de respeto.

LOS MIEMBROS

Tengo el gusto de presentar a los miembros de esta gran candidatura, no los miembros, sino LOS MIEMBROS porque no hay nada mejor perdonenme, estamos hablando de balones de oro en lo suyo. Desde aqui les agradezco su confianza porque son foreros que mejoran bastante a aitor55


Imagen

Conquense_26

Nuestra idea es conseguir hablar de futbol Conquense_26 sera el encargado de la parcela internacional, como analisis de jugadores interesantes de las ligas europeas, sudamericanas, equipos etc.


Imagen

juandinho

Uno de los mejores foreros que conozco. Leo sus tweets y me encanta. Un hombre que le encanta el futbol y domina este deporte. Mi objetivo es que introduzca su sabiduria futbolistica en el post mas a menudo.


Imagen

Marc Gasol dunks the ball

Un tipo veterano del post del Barça, un hombre que ama a este club y que va a ver las categorias inferiores del equipo. Nos tiene a todo el post infformado sobre los mayores talentos de la cantera. Para mi es un honor que este en nuestra candidatura. La sabiduria nunca resta solo suma.

Avatar de Usuario
Morris80
Mensajes: 16543
Registrado: 11 May 2011, 11:10

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Morris80 » 13 Jun 2014, 16:33

baluart escribió:un off topic, pero alguien sabe donde puedo conseguir el logo como el de las camisetas del Barcelona, el de qatar airways. Un saludo y gracias.


¿este?

http://k34.kn3.net/E/0/0/0/7/B/F89.png

Es un PNG, osea que el fondo es transparente.

Avatar de Usuario
albert-74
Mensajes: 17557
Registrado: 01 Ago 2005, 01:39
Ubicación: The Great Northern Hotel

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por albert-74 » 13 Jun 2014, 16:39

Hombre Laporta si se presenta se querrá presentar en condiciones, con una directiva fuerte, con un secretario técnico, un entrenador, unos fichajes, un proyecto serio porque ya sabe lo que se cuece aquí y si saliera iba a seguir teniendo una porción grande del club detrás de él fiscalizando cada paso de su vida, no iba a tener ni los 100 días. Él dejó a su sucesor el mejor Barça de la Historia y ahora recogería un club deportivamente descompuesto, jugadores devaluados, secciones recortadas, judicializado, vendido a Qatar, con probables multas que pagar del grupo de delincuentes que nos ha gobernado los últimos tiempos, incluso amenaza de no poder fichar por parte de la FIFA.

Requiere preparación arreglar el desaguisado que montado esta tropa, ya lo hizo con Gaspart y visto lo visto lo tendrá que volver a hacer.
Imagen

Avatar de Usuario
Charles Earland
Mensajes: 13698
Registrado: 09 Sep 2008, 09:58

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Charles Earland » 13 Jun 2014, 16:39

No lo he visto jugar nunca pero banco a este tipo:

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Frizo por verlo esta noche.
Imagen

Avatar de Usuario
Nuñito
Mensajes: 19033
Registrado: 12 Abr 2008, 21:49
Ubicación: Vasolechecongalletas

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Nuñito » 13 Jun 2014, 16:41

Tripy escribió:
Nuñito escribió:
A Laporta, ya que hablamos de él, lo tienen modificado y sale día sí día también en los diversos medios de Godó sin tener nada que ver ya con el club.


Es una pasada. A él, a Pep... ¿ Es tan poderoso este grupo? Cuando digo poderoso me refiero a un nivel tal que nadie se atreva a moverse ni a alzar la voz en un momento como este...
¿Son tan influyentes? ¿Quién está detrás?


CiU.

Avatar de Usuario
BeatrixKiddo
Mensajes: 34437
Registrado: 06 Dic 2013, 00:32

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por BeatrixKiddo » 13 Jun 2014, 16:41

Forza Aitor!!

Avatar de Usuario
escorpio
Mensajes: 37971
Registrado: 05 Oct 2010, 19:55
Ubicación: Don Louis!!! Uno di Noi

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por escorpio » 13 Jun 2014, 16:42

albert-74 escribió:Hombre Laporta si se presenta se querrá presentar en condiciones, con una directiva fuerte, con un secretario técnico, un entrenador, unos fichajes, un proyecto serio porque ya sabe lo que se cuece aquí y si saliera iba a seguir teniendo una porción grande del club detrás de él fiscalizando cada paso de su vida, no iba a tener ni los 100 días. Él dejó a su sucesor el mejor Barça de la Historia y ahora recogería un club deportivamente descompuesto, jugadores devaluados, secciones recortadas, judicializado, vendido a Qatar, con probables multas que pagar del grupo de delincuentes que nos ha gobernado los últimos tiempos, incluso amenaza de no poder fichar por parte de la FIFA.

Requiere preparación arreglar el desaguisado que montado esta tropa, ya lo hizo con Gaspart y visto lo visto lo tendrá que volver a hacer.

+1899

Avatar de Usuario
caruso
Mensajes: 21681
Registrado: 02 Dic 2007, 18:57

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por caruso » 13 Jun 2014, 16:42

albert-74 escribió:Requiere preparación arreglar el desaguisado que montado esta tropa, ya lo hizo con Gaspart y visto lo visto lo tendrá que volver a hacer.

Tiene dos años, tiempo de sobra ya que dudo que antes se convoquen elecciones.

goupri
Mensajes: 14376
Registrado: 23 Ago 2010, 01:39
Ubicación: Lleida

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por goupri » 13 Jun 2014, 16:44

aitor55 escribió:. A partir del Sabado 14 y cada 2 dias ire poniendo 10 nombres de la Lista Negra que tiene 100 integrantes. Cuenta la novedad que habra un extra de 10 arbitros actuales).
Imagen

Avatar de Usuario
Nuñito
Mensajes: 19033
Registrado: 12 Abr 2008, 21:49
Ubicación: Vasolechecongalletas

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Nuñito » 13 Jun 2014, 16:44

albert-74 escribió:Hombre Laporta si se presenta se querrá presentar en condiciones, con una directiva fuerte, con un secretario técnico, un entrenador, unos fichajes, un proyecto serio porque ya sabe lo que se cuece aquí y si saliera iba a seguir teniendo una porción grande del club detrás de él fiscalizando cada paso de su vida, no iba a tener ni los 100 días. Él dejó a su sucesor el mejor Barça de la Historia y ahora recogería un club deportivamente descompuesto, jugadores devaluados, secciones recortadas, judicializado, vendido a Qatar, con probables multas que pagar del grupo de delincuentes que nos ha gobernado los últimos tiempos, incluso amenaza de no poder fichar por parte de la FIFA.

Requiere preparación arreglar el desaguisado que montado esta tropa, ya lo hizo con Gaspart y visto lo visto lo tendrá que volver a hacer.


Claro, y aún le echan la culpa por no presentarse a arreglar este desaguisado. Recuerda un poco al PSOE y al PSC, al próximo le va a caer un marrón que te cagas.

Además ya lo comentó un forero el otro día, Laporta ya se estuvo partiendo la cara con Núñez cuando el hoy delincuente tenía aún más poder si cabe, así que ya ha librado bastantes batallas por el club y es normal que esté quemado, amén de dejarnos el mejor equipo de la historia. Su compromiso está fuera de toda duda y no son pocos los foreros por hablar de este rincón que no le tragan.

¿Qué queréis que haga, hijos míos?

Avatar de Usuario
Tripy
Mensajes: 1162
Registrado: 16 May 2014, 04:40

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por Tripy » 13 Jun 2014, 16:46

Nuñito escribió:
Tripy escribió:
Nuñito escribió:
A Laporta, ya que hablamos de él, lo tienen modificado y sale día sí día también en los diversos medios de Godó sin tener nada que ver ya con el club.


Es una pasada. A él, a Pep... ¿ Es tan poderoso este grupo? Cuando digo poderoso me refiero a un nivel tal que nadie se atreva a moverse ni a alzar la voz en un momento como este...
¿Son tan influyentes? ¿Quién está detrás?


CiU.


:(

Avatar de Usuario
PELUCHITO
Mensajes: 18327
Registrado: 30 Jun 2003, 19:10

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por PELUCHITO » 13 Jun 2014, 16:47

Tripy escribió:Aprovechando que mañana no curro he estado viendo la peli de 8 apellidos vascos. Menuda basura llena de topicazos.
Al principio tiene algún golpe pero luego es una historia de amor cutre.
Igual hay que ser vasco o andaluz para reirse porque vamos. Mediaset se ha encargado de darle una bola tremenda y ha conseguido hacer un éxito rotundo a un film sumamente justito. :wink:


3 bodas de más está bastante mejor en mi opinión...no obstante, claro que 8 apellidos vascos está llena de topicazos, era la idea del director y guionista, y de este tipo de películas, como 'Bienvenidos al norte' por ejemplo o 'Avanti!' son los tópicos los que hacen reír, porque son exageraciones de la realidad, pero no falsedades y a la gente le gusta reírse de sus miserias y de las del vecino. Si quieres ver una peli seria , pues te ves una de Isabel Coixet o Los Santos Inocentes de Camus, o Medem, Uribe, Gonzalo Suárez, Armendáriz, Garci etc.

Otra cosa es que la peli para mí tiene bastante Hype y se cae abajo con la historia romántica, además que la actriz Clara Lago me parece que es regulera, pese a que incomprensiblemente tiene bastantes admiradores. Saludos

Avatar de Usuario
PedroDuque
Mensajes: 14516
Registrado: 06 Oct 2009, 20:30
Ubicación: España

Re: BARÇA 13/14 - Elecciones HOFCB: Segunda Fase (11-20 Juni

por PedroDuque » 13 Jun 2014, 16:47

escorpio escribió:
albert-74 escribió:Hombre Laporta si se presenta se querrá presentar en condiciones, con una directiva fuerte, con un secretario técnico, un entrenador, unos fichajes, un proyecto serio porque ya sabe lo que se cuece aquí y si saliera iba a seguir teniendo una porción grande del club detrás de él fiscalizando cada paso de su vida, no iba a tener ni los 100 días. Él dejó a su sucesor el mejor Barça de la Historia y ahora recogería un club deportivamente descompuesto, jugadores devaluados, secciones recortadas, judicializado, vendido a Qatar, con probables multas que pagar del grupo de delincuentes que nos ha gobernado los últimos tiempos, incluso amenaza de no poder fichar por parte de la FIFA.

Requiere preparación arreglar el desaguisado que montado esta tropa, ya lo hizo con Gaspart y visto lo visto lo tendrá que volver a hacer.

+1899

El mejor resumen de nuestra involución es que de Unicef se ha pasado a Qatar.
Mi firma te la has ganado: cada palabra que escriba en este foro está dedicada a ti, allá donde estés.
Va por ti, Scooby.

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 15 invitados

Fecha actual 11 Ago 2020, 22:07