Força Lleida
El basket de las LEB, EBA, LF y LF2 y las competiciones nacionales de categorías inferiores

7217 mensajes
Soci 572
Mensajes: 1812
Registrado: 20 Feb 2011, 12:42

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Soci 572 » 18 Jul 2012, 12:32

Titet escribió:
Amic Soci, crec que ets una mica dur.....acusar de delicte??? .


Ho sento. M'he passat.

Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir

Imagen

O si :demonio:
Última edición por Soci 572 el 18 Jul 2012, 13:38, editado 1 vez en total.

MVT13
Mensajes: 1919
Registrado: 30 May 2008, 23:59
Ubicación: LLEIDA

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por MVT13 » 18 Jul 2012, 12:37

¿Aranzana? :shock: :llanto: :llanto: :llanto:

Espero que només siguin rumors i en tot cas tampoc vec senzill el seu fitxatge perquè no deixa de ser un entrenador amb un "caché" alt dins la lliga. Oh, poca broma, que és un mestre en l'art de posar excuses. Té un gran control de les rodes de premsa. :P

Snail
Mensajes: 6626
Registrado: 21 Ago 2002, 00:33
Ubicación: Sant Quirze de Besora i Lleida // Mié, 21 Ago 2002 00:33

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Snail » 18 Jul 2012, 13:07

Ferran Vidal és capaç de vendre el cànon a un equip de fora de Lleida. No tinc paraules per defenir-lo. Suposo que lo seu serie "lamentable, despreciable i egoista" però es queda molt curt.

Aranzana no, for God.

palmera
Mensajes: 3
Registrado: 17 Jul 2012, 19:15

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por palmera » 18 Jul 2012, 13:33

Bitxi escribió:A mi m'importa ben poc el que pugui/vulgui fer FV. Per mi és història, ja s'espavilarà amb els seus deutes, les seves polítiques, i demes farces. Des de ja, canvi de chip, rentat de cervell dieu-li com vulgueu.. només mirar endavant i estar el costat de Força Lleida, que el dia de demà FLL necessita els diners per pujar a l'ACB? Doncs al seu moment ja s'estudiarà. Que no hi ha possibilitat? Doncs és el que hi ha!!

Passem pàgina.


totalment d'acord ambBbitxi; un dels comentaris més asenyats. Podem regalar-nos les oides parlant del passat, però no es més que aixó, passat. Ara el que toca es construir el futur i vigilar (orientar) als nous perque no es desviin.

Jo creia que el que es pot vendre es la plaça que tens, no els drets, que per altra banda no ha pagat el club ni ell (FV).

mjordan
Mensajes: 81
Registrado: 23 Jul 2011, 16:33

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por mjordan » 18 Jul 2012, 14:05

Entrenador ha de ser Joaquin Prado segon Dani Martinez i Miquel Domingo.

Jugadors: tenen fixats Simeon, Alfons Alzamora, ORIOLA i DANI PEREZ

mjordan
Mensajes: 81
Registrado: 23 Jul 2011, 16:33

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por mjordan » 18 Jul 2012, 14:05

i Miki FELIU

Atrapasueños
Mensajes: 33
Registrado: 17 Jul 2012, 09:35

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Atrapasueños » 18 Jul 2012, 14:06

Mi más sincera enhorabuena desde Pamplona a todos los aficionados al Basket de lleida, sin duda que el Basket continúe en vuestra ciudad es una gran noticia.
I Love this game!!

wakarimasu ka
Mensajes: 1167
Registrado: 23 Sep 2011, 17:20
Ubicación: Frecuentemente Variable

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por wakarimasu ka » 18 Jul 2012, 14:11

El Lleida Basquetbol está acabado, finiquitado, terminado, expirado... no va a existir jamás ningún otro club en esa S.A.D. y por tanto los derechos ACB no sirven para nada. SI FV consigue venderlos (:trollface:) y con ello paga a quien se le debe, sea hacienda, Comas o a los encargados de limpiar el pabellón, a mi me parece cojonudo. Que alguien lo vaya a comprar es otra historia.

De aquí a que el Força Lleida pretenda aspirar a subir a la ACB (por allí ya han dicho que Edu es muy competitivo, que va a por todas, etc, etc) deberían pasar AÑOS. Hoy no es 2001, hoy no hay un puñetero duro. Yo quiero ver baloncesto en Lleida, si para eso el club tiene que pasarse 10 años más jugando las competiciones de la FEB antes de plantearse cotas mayores, que por mi sea.
Imagen

Titet
Mensajes: 45
Registrado: 03 Feb 2012, 15:50

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Titet » 18 Jul 2012, 14:12

mjordan escribió:Entrenador ha de ser Joaquin Prado segon Dani Martinez i Miquel Domingo.

Jugadors: tenen fixats Simeon, Alfons Alzamora, ORIOLA i DANI PEREZ

I LIKET IT!!!!!

barrisnord
Mensajes: 291
Registrado: 26 Ago 2005, 15:37

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por barrisnord » 18 Jul 2012, 15:08

Titet escribió:
Soci 572 escribió:Hi ha tantes maneres de poder contestar FV que amb una no en tinc prou:

1- Aquesta persona es pensa que vindrà algú amb 2,6M d’€ per comprar uns drets ACB? Uns drets ACB que, en cas d’ascens s’hauria de pagar a més a més 1.5M d’€ aprox, total 2.6+1.5= 4.1 de 4.1 a 5 no hi ha tanta diferencia com per jugar-se-la. Si fos tant fàcil ja ho haurien fet Granada, León, CB Girona, i tants equips que han anat plegant tinguent drets ACB.
2- Que opinen les institucions que són qui “segons la versió oficial” (per aquí s’ha dit que no és la real) són qui van pagar la inscripció a l’ACB?
Jo, un club, pujo, les institucions paguen per que pugi, pujo, baixo, recupero 1,5M de ascensos i descensos que ja no havia pagat jo, sinó les institucions, i al cap d’uns anys me venc els drets que no havia pagat per eixugar el deute que he generat amb la meva mala gestió. No hi ha indicis de delicte? Malversació de bens públics?
A que esperen les institucions a EXIGIR que els retornin aquests bens que van pagar?
3- Recordeu el que es va fer per convertir el club en SAD? Compreu accions, comprem-les la gent de Lleida, que no vingui cap inversor de fora i s’emporti l’equip a una altra ciutat (Saragossa deien, que llavors estava a LEB). I ara resulta que qui vol emportar-se l’opció de ser ACB a una altra ciutat.

En resum, l’únic que vol aquest és cabrejar-nos a tots, en això és un crack. Sap que no vendrà res a ningú.
Hi ha més possibilitats de que construeixin un Madison Squire Garden a Lleida :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: que el fet de que FV vengui els drets


Amic Soci, crec que ets una mica dur.....acusar de delicte??? Ho entendria si s'haguessin possat diners a la butxaca, pero no és el cas. Si podem dir mala gestió,o els sinonims que vulguis, pero d'aquí a delicte!!!! A més a més, parlem d'un projecte que, tot i ser privat, és de ciutat, on en FV i companyia han possat diners de la butxaca. Aquest és el seu problema, evidentement, si haguessin gestionat be, no els hagues passat. S'ha de reconeixer en el seu favor, com va dir en Comando Petador, que si no s'haguessin liat ells la manta al cap fa uns anys, potser mai haguessin tingut ni LEB ni ACB a Lleida en la vida. El seu gran error, no marxar a temps i fer creixer la pilota.

I per enésima vegada, repeteixo, no es cert que las institucions paguessin la totalitat dels drets. Aquesta és la verssio oficial, pero les circunstancies ( ciutat esportiva pel mig ) van fer que aixó no fos al final d'aquesta manera.

I ara, parlant del nou projecte, us paso rumors que m'han arribat:
- Entrenador: GUSTAVO ARANZANA. PErsonalment no m'agrada el seu perfil. Jo hagues apostat pel tandem Prado / Miquel Domingo que algu comentaba per aqui o per en Berni Alvarez.

- Base: Es rumoreja que no volen una gran quantitat d'equips, sinó pocs i de bon nivell. Crec que en un projecte nou, seria important tenir el màxim de massa social possible, dividint en equips de nivell i equips més socials.

I per ultim i aixó crec que si és important. Entre en aquest link:

http://www15.gencat.cat/ceeree/AppJava/ ... Busqueda=0

Si no volem que Hisenda ens vinculi amb Lleida Bàsquet....no comencem gaire be.


-Tema drets ACB. Si no recordo malament, en el seu dia es van transferir a la Fundació per evitar el que precissament ara intenta FV, que vingui algú, pagui i s'emporti la franquicia a Almendralejo (per dir algo). Jo no tinc tant clar que sigui tant fàcil i sinó mireu el lio que hi ha entre Canàries i Alacant. D'altra banda, qui comprarà per 2,6 milions uns drets als quals falta sumar els 1,2 milions que el club va recuperar al baixar? Com diu el soci, al final l'operació li sortiria per casi 4 milions. Sincerament, tal com està el patí si fos el Força Lleida no pensaria en pujar a curt termini perquè és impossible. Jo esperaria a veure què pasa a l'ACB i com es solucionen els problemes dels seus clubs.

-Tema ciutat esportiva. A mi el que m'han dit es que amb l'operació per la venta del pavelló es va cancelar el crèdit del cánon ACB. Aquest crèdit el continuen pagant les institucions, o sigui que els drets mai han set de FV i companyia sino de les institucions. No em val la excusa del patrimoni perquè en el seu dia l'Ajuntament va vendre al club per uns 100 milions de pessetes (600.000 euros) els terrenys on es va fer la ciutat esportiva i anys després el club va vendre part d'aquesta ciutat esportiva (el pavelló) per 5,2 milions. Per la superfície comercial la SAD ja cobra del Miró i el que no sés és com està el tema del gimnàs i la resta de la instal·lació.

-Tema entrenador. Aquí veurem si el que ens van explicar a la roda de premsa de presentació és veritat o no. Si apostem per Prado o Domingo demostrarem austeritat, si comencem a mirar Aranzanas i demés, no.

-Tema base. Jo crec que com més, millor, sempre que es pugui donar qualitat.

-Tema Força Lleida. Quin problema hi ha en que Edu Torres sigui el president del Força Lleida si precisament ell és un dels principals acreedors del Lleida Basquetbol i pel que sembla mai va arribar a ser el seu president? Hisenda podria vincular si Torres sortís com a president del Lleida Basquetbol, però no és el cas. Com va dir el paio aquell a la presentació és com si a l'Espanyol li vulguessin fer pagar el deute de l'Hospitalet.

Soci 572
Mensajes: 1812
Registrado: 20 Feb 2011, 12:42

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Soci 572 » 18 Jul 2012, 15:40

El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.

Titet
Mensajes: 45
Registrado: 03 Feb 2012, 15:50

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Titet » 18 Jul 2012, 16:05

EDITO PQ M'HE LIAT ( com sempre...la tecnologia no està feta per a mi ) AMB EL CITAR.

Resposta a barrisnord:

- Tema Canon ACB: Jo no se si és o no vendible, particularment em sembla complicat. Tot dependrà, com sempre, del preu.Si en comptes de 2.6, són 1.8 ( per dir algo ), el tema sería diferent.

- Tema Ciutat Esportiva: Si amb la venta de la CE desde el Lleida Basquet a l'Ajuntament, es pacten 5,2 M, pero abans que el club rebi la pasta, es cancela el prestec de plaça ACB, com tu dius, que pasa??? DOncs que et dono la raó a mitges en que ho ha pagat igualment les institucions, al final es tracta d'una operació de compra - venta pura i dura, independentment del tipus d'institució/societat que sigui. El que no pots fer és, com ets l'ajuntament, dir a la entitat financera que canceli un deute que tu tens i no pagar la quantitat pactada. Pq segurament, si FV i companyia, haguessin sabut que es faria aquesta jugada, haguessin venut la CE a una altra empresa o no l'haguessin venut, per acabar rebent el cash que van rebre.
Tema gimnas, es va vendre, i el comprador te un deute de mes de 1 milió d'euros amb Lleida Basquet..... Es van pactar unes formes de pagament que no està cumplint. Entenc i imagino que hauran pres les mesures oportunes per a cobrar o recuperar la propietat. A més a més, aquest comprador és el que cobra els diners del Miró, no el club!!!!

Imagineu com canvia la cosa si s'hagués rebut el 100% de la venta de la ciutat esportiva i s'hagués cobrat el tema del gimás?? Si li sumem l'actiu ACB....

- Tema entrenador: ESPERO QUE ENS ESCOLTIN!!!!!!

- Tema Força Lleida: El problema que li veig, es que encara que legalment l'Edu no fos mai President, sortia a la Web del club, a la web de la federació catalana, a la de la feb, etc. Em sembla una badada per part d'ells que surti ell. Si són 13, que en possin un altre i ja està!!!!!
Última edición por Titet el 18 Jul 2012, 16:15, editado 1 vez en total.

MVT13
Mensajes: 1919
Registrado: 30 May 2008, 23:59
Ubicación: LLEIDA

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por MVT13 » 18 Jul 2012, 16:12

Soci 572 escribió:El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.


Totalment, si... amb aquests 450.000 euros molts clubs de la categoría hauràn de fer l'equip sencer. I també han fitxat al croat Mario Hezonja (per set temporades!), considerat per molts el millor jugador del món de la generació del 1995. Compte amb l'equipet que estàn muntant, serà atractiu de veure amb tantes promeses mundials. I perquè no poden pujar (ni és el seu objectiu, òbviament) que sinó feien un equip per quedar primers sense complicacions. Josep Pérez, Creus Jr., Hezonja, Abrines, Marcus Eriksson, Àngel Aparicio?, Todorovic, Zhigulin, Mbaye... buff!

Titet
Mensajes: 45
Registrado: 03 Feb 2012, 15:50

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Titet » 18 Jul 2012, 16:14

MVT13 escribió:
Soci 572 escribió:El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.


Totalment, si... amb aquests 450.000 euros molts clubs de la categoría hauràn de fer l'equip sencer. I també han fitxat al croat Mario Hezonja (per set temporades!), considerat per molts el millor jugador del món de la generació del 1995. Compte amb l'equipet que estàn muntant, serà atractiu de veure amb tantes promeses mundials. I perquè no poden pujar (ni és el seu objectiu, òbviament) que sinó feien un equip per quedar primers sense complicacions. Josep Pérez, Creus Jr., Hezonja, Abrines, Marcus Eriksson, Àngel Aparicio?, Todorovic, Zhigulin, Mbaye... buff!


Aquest equip faria "pupa", fins i tot, a l'ACB!!!

palmera
Mensajes: 3
Registrado: 17 Jul 2012, 19:15

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por palmera » 18 Jul 2012, 16:18

Titet escribió:-

- Tema entrenador: ESPERO QUE ENS ESCOLTIN!!!!!!

- Tema Força Lleida: El problema que li veig, es que encara que legalment l'Edu no fos mai President, sortia a la Web del club, a la web de la federació catalana, a la de la feb, etc. Em sembla una badada per part d'ells que surti ell. Si són 13, que en possin un altre i ja està!!!!!



H recuperat els diaris que recollien la roda de premsa de Força Lleida i alli es va dir que l'Edu Torres seria director esportiu, NO president. Es molt diferent.

MVT13
Mensajes: 1919
Registrado: 30 May 2008, 23:59
Ubicación: LLEIDA

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por MVT13 » 18 Jul 2012, 16:30

palmera escribió:
Titet escribió:-

- Tema entrenador: ESPERO QUE ENS ESCOLTIN!!!!!!

- Tema Força Lleida: El problema que li veig, es que encara que legalment l'Edu no fos mai President, sortia a la Web del club, a la web de la federació catalana, a la de la feb, etc. Em sembla una badada per part d'ells que surti ell. Si són 13, que en possin un altre i ja està!!!!!



H recuperat els diaris que recollien la roda de premsa de Força Lleida i alli es va dir que l'Edu Torres seria director esportiu, NO president. Es molt diferent.


Suposo que al registre encara hi consta l'Edu Torres perquè va ser qui va crear el Força Lleida i qui el va dur a registrar en el seu moment. El club aniria al seu nom, lògicament. Imagino que internament aviat (si no ho han fet ja) escolliràn a algú altre dels 13 (en Félix González?), doncs no veig massa seriós ni compatible compaginar els càrrecs de president i director esportiu.

barrisnord
Mensajes: 291
Registrado: 26 Ago 2005, 15:37

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por barrisnord » 18 Jul 2012, 17:04

Titet escribió:- Tema Ciutat Esportiva: Si amb la venta de la CE desde el Lleida Basquet a l'Ajuntament, es pacten 5,2 M, pero abans que el club rebi la pasta, es cancela el prestec de plaça ACB, com tu dius, que pasa??? DOncs que et dono la raó a mitges en que ho ha pagat igualment les institucions, al final es tracta d'una operació de compra - venta pura i dura, independentment del tipus d'institució/societat que sigui. El que no pots fer és, com ets l'ajuntament, dir a la entitat financera que canceli un deute que tu tens i no pagar la quantitat pactada. Pq segurament, si FV i companyia, haguessin sabut que es faria aquesta jugada, haguessin venut la CE a una altra empresa o no l'haguessin venut, per acabar rebent el cash que van rebre.
Tema gimnas, es va vendre, i el comprador te un deute de mes de 1 milió d'euros amb Lleida Basquet..... Es van pactar unes formes de pagament que no està cumplint. Entenc i imagino que hauran pres les mesures oportunes per a cobrar o recuperar la propietat. A més a més, aquest comprador és el que cobra els diners del Miró, no el club!!!!

Imagineu com canvia la cosa si s'hagués rebut el 100% de la venta de la ciutat esportiva i s'hagués cobrat el tema del gimás?? Si li sumem l'actiu ACB....


Ja em perdonaràs, però aquesta versió no s'aguanta per enlloc o demostra que l'equip de Ferran Vidal definitivament són uns inútils i més rucs que una sabata. Estàs dient que no només no cobren un milió d'euros per la venta del gimnàs sinó que, a més, el comprador s'està enduent els diners del Miró? :shock: :shock: :shock: :shock: Estàs insinuant que aquest "morós" són les institucions? Ho sento, però se'm fa molt difícil de creure.
I en referència a la teva pregunta també se'm fa difícil creure que FV i companyia trobessin un comprador per la ciutat esportiva que els donés 5,2 milions d'euros quan d'altra banda m'estàs dient que són tant rucs que venen el gimnàs per un milió i no cobren la pasta.

pizzi
Mensajes: 168
Registrado: 03 Sep 2002, 13:31

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por pizzi » 18 Jul 2012, 18:06

Soci 572 escribió:El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.


A mi no em sembla una alteració de la competició, sinó tot el contrari. Jo prefereixo anar a veure un partit amb totes les grans promeses del Barça, Madrid, Caja Laboral,... que anar a veure un Granada com el de l'any passat, amb tot els respectes pels amics del sud. Per mi és molt més atractiu veure jugadors que seran potencialment ACB o NBA que un equip "ni fu ni fa".

Veient com està el panorama, jo no veuria malament que la lliga LEB acabés desembocant en una lliga de l'estil D-League Europea, on els grans equips cedissin amb facilitat jugadors de projecció en edat de formació però amb la suficient independència per pujar a l'ACB si els mèrits esportius/econòmics ho permeten. La LEB s'està convertint cada vegada més en el cultiu de l'ACB i si es faciliten les condicions per tenir jugadors, a mi m'agradaria... Només recordar que podríem tenir aquesta plantilla se me ponen los pelos de punta...

Quino Colom / Oliver
Roger Grimau / Arco
Jordi Grimau / Feliu
Mainoldi / Ramsdell
Hettsheimeir / Oriola
[img]http://external.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/especiales/2001/12/resumen/fotografia/baloncesto/gasol-jordan.jpg[/img]

Soci 572
Mensajes: 1812
Registrado: 20 Feb 2011, 12:42

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por Soci 572 » 18 Jul 2012, 18:18

pizzi escribió:
Soci 572 escribió:El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.


A mi no em sembla una alteració de la competició, sinó tot el contrari. Jo prefereixo anar a veure un partit amb totes les grans promeses del Barça, Madrid, Caja Laboral,... que anar a veure un Granada com el de l'any passat, amb tot els respectes pels amics del sud. Per mi és molt més atractiu veure jugadors que seran potencialment ACB o NBA que un equip "ni fu ni fa".


Home, l'any passat vam veure les "promeses" del Unicaja i al Barris Nord estavem 4 gats. I vam veure el Kuzmin que enguany estarà a la 1a plantilla. I Abrines va anar de poc que no venia al Barris Nord, però ja havia passat

barrisnord
Mensajes: 291
Registrado: 26 Ago 2005, 15:37

Re: Força Lleida CE - Nou equip, noves il·lusions, foc nou

por barrisnord » 18 Jul 2012, 18:23

pizzi escribió:
Soci 572 escribió:El Barça fitxa a Todorovic per 450.000€ per temporada, i Abrines per un import similar, i per jugar la majoria de partits a LEB (Todorovic sembla més clar que Abrines). I després diuen que el Força Lleida altera la competició....

Això està totalment fora de mercat, inclús per ACB.


A mi no em sembla una alteració de la competició, sinó tot el contrari. Jo prefereixo anar a veure un partit amb totes les grans promeses del Barça, Madrid, Caja Laboral,... que anar a veure un Granada com el de l'any passat, amb tot els respectes pels amics del sud. Per mi és molt més atractiu veure jugadors que seran potencialment ACB o NBA que un equip "ni fu ni fa".


Jo crec que els conceptes "promesa" i "450.000 euros per temporada" no acaben de lligar gaire... En aquest sentit coincideixo en que és una manera de reventar no el mercat, sino el bàsquet a Espanya. Fa temps que volen tancar l'ACB, i al final lo que conseguiran es quedar-se sols amb el Barça, el Madrid i el Tau. L'Unicaja, l'altre gran, i el Pamesa, que també aspirava a ser gran, ja han petat i han baixat el pistó. Per no parlar de la Penya i els seus problemes o l'Estudiantes i el seu no-descens.

7217 mensajes

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

Fecha actual 20 Abr 2024, 04:09