Força Lleida
El basket de las LEB, EBA, LF y LF2 y las competiciones nacionales de categorías inferiores

fll13
Mensajes: 1060
Registrado: 22 Jul 2014, 14:45

Actel Força Lleida

por fll13 » 21 Abr 2017, 23:52

Pel que es comenta, Rubin seguirà (te contracte), ja podem portar un súper base. Feliu, Sevillano i Sutina seguiran, es buscarà un substitut per Nevels.

Punt apart per dins, es vol renovar Hermet, te oferta ACB. Segons en deien es buscaria un altra cessió de Martí , sempre que sigués beneficiosa econòmicament pel club ( jo faria un esforç per retenir-lo ). Dels altres...en principi no es compta amb Alzamora, Demetrio vol buscar millor ofertes i MBaye..

Suposo que Comenge intentarà fer un equip molt físic, amb gent molt gran per dins,al estil del rival d'avui.


Enviado desde mi iPad utilizando Tapatalk

Malkav
Mensajes: 11918
Registrado: 05 Ago 2002, 23:31
Ubicación: Madrid

Re: Actel Força Lleida

por Malkav » 22 Abr 2017, 00:01

Un pivot gros ens hagues vingut molt be aquest any. Avui el Guerra ha fet moooolta pupita.
Imagen
Bis bald meine Liebe

Es gibt Tage, die sollten nie enden und Nächte, die sollten nie gehen.

fll13
Mensajes: 1060
Registrado: 22 Jul 2014, 14:45

Actel Força Lleida

por fll13 » 22 Abr 2017, 00:05

Guerra era la primera opció pel 5 i Cristian Díaz unes de les opcions pel 1. Borja Comenge va reconèixer que COB és l'equip que li hagués agradat tenir. Avere si amb temps pot montar un equip mès al seu gust.

DeluxeAnswer
Mensajes: 11
Registrado: 22 Abr 2017, 00:35

Re: Actel Força Lleida

por DeluxeAnswer » 22 Abr 2017, 00:52

Bona nit!

Avui s'ha acabat la temporada ja pràcticament, desprès de guanyar a Palencia, a Lugo i a Burgos no fem playoff però això ja es aigua passada toca mirar endavant i veure qui formarà part del projecte per la temporada que ve.

Llegeixo comentaris a favor de la renovació de Gerard Sevillano, com voleu que continuii un xaval que unicament ha jugat un partit (Gipuzkoa) i un quart contra Ourense, estic atònit llegint aquests comentaris que l'inclouen no sols dins del projecte sinó amb un rol important a un jugador que no ha demostrat res a la gran majoria i t'ha restat força a alguns partits.

Aquí el meu propòsit de plantilla pel pròxim any:

Bases: (X Base TOP) // Rubín
Escortes: (X perfil Nevels) // Sutina? (perquè es el capi, però espavil)
Alers: Feliu // (qualsevol menys Sevillano)
Ala-pivot: Martí // X
Pivot: Ablaye // X

Reconeixement a Comenge que ara podrà demostrar de que és capaç creant un projecte competitiu i ambiciós, això vol dir CAP CLÀUSULA ACB que se't carregaria tot el projecte.

goupri
Mensajes: 14770
Registrado: 23 Ago 2010, 01:39
Ubicación: Lleida

Re: Actel Força Lleida

por goupri » 22 Abr 2017, 00:56

Pensava que s'aplicava el general en cas de múltiples empats amb les mateixes victòries/derrotes entre ells (1-1 els tres), però veig que després es mira la diferència de punts anotats en els partits entre els implicats. Per tant, dep.

Del partit, doncs agrair el sprint final amb el 21-0, però certament ens hem quedat a mig camí, acabant la temporada en el nostre pitjor moment de joc quan el millor en va ser el de la primera jornada a Burgos. Preocupant.

Quant a la planificació per la temporada que ve, ja ho vaig comentar. No deixarem marxar els que tenen contracte per motius econòmics (Sutina -que espero que estigui bé i la lesió sigui lleu- ha estat molt, molt fluix i no comptaria amb ell sense el lligam) però hem d'acabar de ser un club d'amics per ser més competitius. Sentint-ho molt evidentment que no podem comptar amb el Jose. Sobre Hermet... si vol un any més a Pardinyes, d'acord. Però està molt lluny de donar el nivell. Ofensivament li ha faltat confiança, es nota, però defensivament no pot. I menys si Borja s'entesta en posar-lo de 5. Com a cinquè interior (de quatre!) i vinculat, endavant.

Demetrio i Mbaye han tingut una evolució descendent, però són jugadors útils i que farien un millor segon any. Però si fos Leo no seguiria, perquè al contrari que a Nevels, no li hem donat el protagonisme que necessita.

Martí es renovació segura, així com Feliu. Sevillano té contracte però comptaria amb ell igualment. A mi sí que m'ha semblat interessant la seva temporada, sabent el seu rol.

I ja que estem de pajis:

Forcada / Rubin (contracte)
Americà Nevels 2.0 / Sutina (contracte)
Feliu / Sevillano (contracte)
Múgica / Martí
Guerra / Jugador de plata o comunitari barat/cedit

Sense saber com afectarà rebre menys diners de San Miguel... no seria descabellat sabent que Guerra no té lloc a ACB, després de l'incident no crec que segueixi i prioritzarà un equip on tornar a créixer per tornar a ACB als diners / Marin baixa i buscarà revaloritzar-se també Múgica. I dic Forcada com puc dir un altre base de referència que es buscava a inicis de temporada.

A treballar des de ja amb la 17/18 que s'ha vist que sense planificació i improvisant en el mercat es fan desastres. Amb temps, estabilitat que per fi tenim i menys moviments necessaris si acabem tancant les renovacions, la cosa pot ser (esperem) molt diferent.
Imagen

fll13
Mensajes: 1060
Registrado: 22 Jul 2014, 14:45

Re: Actel Força Lleida

por fll13 » 22 Abr 2017, 08:36

Suposo que tornaran a sonar els noms del any passat. Una proposta podria ser:

Base TOP / Rubin (Contracte)

Escolta anotador/ Sutina (Contracte, cada dia es més 3 pel seu físic )

Feliu/ Sevillano

Pep Ortega, Mújica, Flis, SambVeterà amb molt pes/ Martí

Guerra, Arteaga, Fontet/ Supent molt gran i físic , Mbaye serveix.

Podríem tirar del factor "país". Pino, Pardina, Ortega, Franch, Joan Tomàs.

També estar atents al Barça B i els seus moviments.

Si la temporada que ve la lliga és de 18 plantilla de 12, amb un combo per al joc exterior i un altre 5, Alzamora serveix com a cinquè interior/entrenador.

Tot dependrà del "cash" disponible. Ja veurem si segueix Actel. No descarto una pujada de abonaments.


Enviado desde mi iPad utilizando Tapatalk

goupri
Mensajes: 14770
Registrado: 23 Ago 2010, 01:39
Ubicación: Lleida

Re: Actel Força Lleida

por goupri » 22 Abr 2017, 12:14

Sí, lo que el problema també dels Peps Ortega, Felius (manresà), Forcades... que prioritzen casa seva, és que si baixa Manresa ja no som l'únic català, el qual ens pot putejar una mica.
Imagen

fll13
Mensajes: 1060
Registrado: 22 Jul 2014, 14:45

Re: Actel Força Lleida

por fll13 » 22 Abr 2017, 12:50

Bé , gent com Feliu deu tindré un cert compromís amb el club, mes si segueix sent el millor pagat de la plantilla i amb dos anys de contracte. Pero si, que baixi Manresa ens farà mal. Confiem en Borja Comenge. També pot fer mal els que pugin de Plata, equips històrics com Alacant o Granada...




Enviado desde mi iPad utilizando Tapatalk

jomac
Mensajes: 54
Registrado: 16 Sep 2011, 01:12
Ubicación: lleida

Re: Actel Força Lleida

por jomac » 22 Abr 2017, 14:07

La veritat es que no se si que aporta menys al joc de l'equip si Simeon o Rubin; tela els bases que tenim...bufff
El partit de ahir va canviar radicalment i li vam poder donar totalment la volta quan Borja va donar la direcció a Nevels i va tenir sentats als dos bases oficials.
Per la temporada que ve estic bastant d'acord amb els noms que van sortint per aqui.
Si Rubin te contracte continuarà i l'haurem de soportar un any més: aquesta temporada a millorat respecte a les anteriors, però el seu rendiment ha anat baixant des de que Rupnik va marxar i queda demostrat un cop mes que no te nivell Leb OR, i em sap greu perque es un noi de "la casa" però.... Simeon és una llàstima, no se que li ha passat, no te res a veure amb el gran jugador que apuntava o que era fa tres temporades.

La meva aposta és similar a la que es va dient:
Forcada i Rubin
Nevels o Derksen (Marin) o Berhanemeskel o Hearst-Okpalannaka (Araberri) i Sutina
Feliu i Sevillano
Pep Ortega o Mújica o Demetrio i Martí
Guerra o Fontet o Herun i Mbaye i Alzamora (si vol seguir jugant a basquet com a 5 pivot i aportant experiencia, jo el renovaria)

Ens hauriem de moure ràpid i anar lligant jugadors.

CreamyDeluxe
Mensajes: 3
Registrado: 24 Abr 2017, 10:46

Re: Actel Força Lleida

por CreamyDeluxe » 24 Abr 2017, 10:58

Bon dia a tots!

Divendres es va acabar la temporada sense jugar playoff. Sembla extrany no fer playoff guanyant a les pistes més difícils de la lliga, però encara és més extrany perdre a casa contra Clavijo i Marin, i perdre a pista de Prat i Huesca, entre d'altres.. De totes formes, valoro la temporada positiva i crec que la cosa promet. Estem parlant d'un equip on després de pocs partits jugats de lliga et marxa l'estrella i has tingut de canviar de base 4 vegades. T'ha acabat tirant del carro un noi que venia de EBA, i encara sembla més sorprenent després del gran 'èxit' que va tenir Greven. Crec que la planificació de la temporada va ser molt bona, però ni el mateix Comenge pensava que es perdria a Rupnik tan ràpid. Aquest cop en Borja té temps per planificar la plantilla del any que ve i estic convençut de que la temporada que ve hi haurà una plantilla molt competent. Està clar que s'ha de buscar bé a fora, però encara està més clar que s'ha de fer neteja a dins, i si hi ha jugadors que no rendeixen, o al Pardinyes o al carrer. La meva proposta de plantilla pel any vinent aniria encarada amb un base TOP a nivell nacional, que no te'l puguin pendre d'ACB. Aquí teniu la meva proposta:

Bases: Forcada/Rubin
Escoltes: Anotador pur estil Nevels / Sutina
Alers: Feliu/aler defensiu (Sevillano no té nivell)
AlaPivot: Jo em quedaria a Demetrio/Martí
Pivot: Ablaye (sí o sí)/ pivot dur

Xavi Forcada ja va sonar l'any passat com molts comenteu i crec que seria un fitxatge increible.

Visca el Força Lleida!

Malkav
Mensajes: 11918
Registrado: 05 Ago 2002, 23:31
Ubicación: Madrid

Re: Actel Força Lleida

por Malkav » 25 Abr 2017, 15:39

Kregor Hermet fitxa per 3 anys amb l’Actel Força Lleida

El pivot estoni de 19 anys Kregor Hermet jugarà les tres properes temporades amb l’Actel Força Lleida. Hermet ja ha jugat aquesta temporada en 21 partits de la LEB OR amb el Força Lleida gràcies a l’acord de vinculació amb el CB Pardinyes de la Lliga EBA del que el jugador estoni en forma part.

En aquests 21 partits sota les ordres de Borja Comenge, Hermet ha jugat 7 minuts i 39 segons de mitja on ha anotat 2,1 punts i ha agafat 1,1 rebots per partit. Pel que fa a la seva temporada al Pardinyes, el pivot de 2,04 metres d’alçada ha jugat 23 partits amb 22 minuts i 39 segons, 13,9 punts, 4,2 rebots i 11 de valoració de mitjana.

El president del club, Félix González, i el jugador han signat ja en nou contracte que els unirà 3 temporades.


Doncs ja tenim un del quatres de la pròxima temporada.
Imagen
Bis bald meine Liebe

Es gibt Tage, die sollten nie enden und Nächte, die sollten nie gehen.

fll13
Mensajes: 1060
Registrado: 22 Jul 2014, 14:45

Re: Actel Força Lleida

por fll13 » 25 Abr 2017, 15:53

Es sobreenten que ara ja forma part exclusivament de la plantilla del força bé Lleida, no?

Dos 4 com Hermet i Martí podria sonar una mica tou en defensa. En cas qué el segon segueixi..

Base 1 / Rubín
Escolta anotador / Sutina
Feliu??/ Sevillano (te contracte??? )
4 titular Hermet/ Martí? ?
Pivot 1 / Pivot 2

Enviado desde mi SM-N915FY mediante Tapatalk

Avatar de Usuario
mariohn
Mensajes: 710
Registrado: 30 Sep 2003, 13:07
Ubicación: más allá de Orión

Re: Actel Força Lleida

por mariohn » 25 Abr 2017, 17:04

Malkav escribió:
Kregor Hermet fitxa per 3 anys amb l’Actel Força Lleida

El pivot estoni de 19 anys Kregor Hermet jugarà les tres properes temporades amb l’Actel Força Lleida. Hermet ja ha jugat aquesta temporada en 21 partits de la LEB OR amb el Força Lleida gràcies a l’acord de vinculació amb el CB Pardinyes de la Lliga EBA del que el jugador estoni en forma part.

En aquests 21 partits sota les ordres de Borja Comenge, Hermet ha jugat 7 minuts i 39 segons de mitja on ha anotat 2,1 punts i ha agafat 1,1 rebots per partit. Pel que fa a la seva temporada al Pardinyes, el pivot de 2,04 metres d’alçada ha jugat 23 partits amb 22 minuts i 39 segons, 13,9 punts, 4,2 rebots i 11 de valoració de mitjana.

El president del club, Félix González, i el jugador han signat ja en nou contracte que els unirà 3 temporades.


Doncs ja tenim un del quatres de la pròxima temporada.


3 anys
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are

Avatar de Usuario
mariohn
Mensajes: 710
Registrado: 30 Sep 2003, 13:07
Ubicación: más allá de Orión

Re: Actel Força Lleida

por mariohn » 26 Abr 2017, 09:57

Aquest any hem tingut la sort de poder veure al Barris a dos cracks... Rupnik (llàstima que va pirar tant aviat) i Nevels... molt complicat que les apostes surtin així de be cada any.

Dels "canteranos"... Sutina i Sevillano no tindrien que seguir... depenent del sou que tinguin poden ser un problema per configurar la plantilla. I limita el poder aconseguir algun jugador cedit a la posició de 2-3.
El bo del Marc RdC no esta pa jugar 20 min com aquest any. Entenc que ha jugat tant per tota la problemàtica que hem tingut al lloc de base

Al joc interior, per un bon preu firmo tant la continuïtat del Demetrio (titular) com de Mbaye (de titular o suplent depenent del pressupost).
M'agrada l'aposta del Hermet per per 3 anys, entenc que amb un contracte progressiu a nivell econòmic .Vull creure que com a 5e interior si tenim pressupost i com a 4art si no tenim un duro.

Veig que apareix el nom de Forcada... Sincerament hem sorprendria que un equip de mes pressupost no aposti per ell, i seria una triomfada poguéssim fitxar a un paio tant sòlid a la LEB Oro, que pot jugar de 1 o de 2 i que ve de fer aquest numeracos http://competiciones.feb.es/estadistica ... 6550&med=0

Forcada :mrgreen: / RdC
(anotador) / (combo) / (un vinculat de nivell com aquest any)
Feliu / (cedit*)
Demetrio / (cedit* o veterano) / Kregor
Mbaye / (veterano o cedit*)

*un cedit que ens surti gratis
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are

Malkav
Mensajes: 11918
Registrado: 05 Ago 2002, 23:31
Ubicación: Madrid

Re: Actel Força Lleida

por Malkav » 27 Abr 2017, 08:56

http://www.lleida.com/noticia/feliu-dos-anys-mes

Feliu, dos anys més
XAVIER PUJOL
27-04-2017

Miki Feliu seguirà vestint la samarreta de l’Actel Força Lleida les dos pròximes temporades després que totes dos parts han arribat ja a un acord total, que es farà oficial la setmana que ve, una vegada hagi acabat la competició. L’aler manresà, que al maig complirà 32 anys, ha sigut un dels puntals de Borja Comenge en la tornada al club, que ja va defensar durant la campanya 2012-2013, després del transvasament del Lleida Basquetbol. De fet, va ser la primera incorporació que va fer el tècnic lleidatà en la seua nova etapa a Lleida i és el tercer jugador que més ha utilitzat en una Lliga que demà arriba a la fi per als lleidatans.

En els trenta-tres partits que ha disputat, Feliu ha fet de mitjana 10 punts, 3,6 rebots, 1 assistència i 9,5 de valoració en els 22 minuts que ha estat de mitjana sobre la pista, uns números que només va millorar en l’etapa anterior a l’equip. Recentment, va arribar a la màgica xifra de quatre-cents partits disputats a la LEB Or, a part de convertir-se en un dels quatre jugadors que han arribat als cinc-cents punts a la història del Força Lleida.


Té 10 punts i 3,6 rebots de mitjana i és el tercer millor anotador, rebotejador i més ben valorat de l’equip
La renovació de Feliu s’uneix a l’anunciada dimarts de Kregor Hermet per tres temporades, mentre que Sutina i Rubín de Celis són els únics jugadors de l’actual plantilla amb contracte en vigor per a la campanya vinent.

Sutina no haurà de passar pel quiròfan

Juampi Sutina no haurà de ser intervingut de la lesió al turmell dret, com es va témer en un primer moment. Les proves a les quals s’ha sotmès el jugador van revelar que pateix un esquinç de grau 3, és a dir, que un dels tres lligaments del turmell està trencat però no requereix cirurgia, ja que cicatritzarà per si sol. “No fa falta operar perquè es pot recuperar sense cirurgia. Hem optat per fer un tractament conservador”, va afirmar Xavier Peirau, membre dels serveis mèdics de l’Actel Força Lleida.


Dos anys mes el Miki i, de moment, no s'ha d'operar el Juampi.
Imagen
Bis bald meine Liebe

Es gibt Tage, die sollten nie enden und Nächte, die sollten nie gehen.

dekk14
Mensajes: 1134
Registrado: 17 Nov 2010, 23:17
Ubicación: Lleida

Re: Actel Força Lleida

por dekk14 » 27 Abr 2017, 14:24

Extret d'aquesta última noticia publicada avui al segre:
"La renovació de Feliu s’uneix a l’anunciada dimarts de Kregor Hermet per tres temporades, mentre que Sutina i Rubín de Celis són els únics jugadors de l’actual plantilla amb contracte en vigor per a la campanya vinent."

No es menciona a Sevillano. Si és així, per mi és una bona noticia.
Imagen
FORÇA LLEIDA!

Avatar de Usuario
mariohn
Mensajes: 710
Registrado: 30 Sep 2003, 13:07
Ubicación: más allá de Orión

Re: Actel Força Lleida

por mariohn » 28 Abr 2017, 10:18

mariohn escribió:Forcada :mrgreen: / RdC
(anotador) / (combo) / (un vinculat de nivell com aquest any)
Feliu / (cedit*)
Demetrio / (cedit* o veterano) / Kregor
Mbaye / (veterano o cedit*)

*un cedit que ens surti gratis


M'edito a mi mateix, si tenen contracte tenen contracte :brindo por eso:
A priori i veient com es volia configurar la plantilla aquest any passat, i el pressupost que teníem... si al final tenim 5ª interior o 5ª exterior pues perfecte. Jo inicialment compto 10 jugadors + un o dos vinculats de nivell.

De la plantilla actual i sense contracte per la 17/18:
Nevels "fue bonito mientras duro", reconec que soc molt Nevelista, possiblement un dels millor jugados que hem vist al barris en anys. Sincerament si Manny Quezada va poder jugar a la ACB... :botepiernas:
Com ja he dit Mbaye es renovable (de titular o suplent depenent del pressupost).
Tb depenent de la configuració del joc interior... si s'ajustes per preu, Demetrio seria renovable. I penso el mateix del Marc Martí, si be es cert que durant la temporada ha anat de menys a mes... cedit, a bon preu i amb una configuració de 5º interiors... pq no?
Sap greu per Simeón, Sevillano i Alzamora... moltes gracies, però clarament no tenen lloc

(un base referent) / RdC
(anotador) / Sutina
Feliu / (un 2-3)
(un 4,5 amb bona ma) / Kregor
(interior físic) / (un jugador amb experiència)

El Tema Kregor ha sortit força be, com a jugador vinculat que pot ajudar... seria bo si anem a plantilla curta, tenir un o dos jugador de l'estil.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are

Malkav
Mensajes: 11918
Registrado: 05 Ago 2002, 23:31
Ubicación: Madrid

Re: Actel Força Lleida

por Malkav » 28 Abr 2017, 20:57

El Sime és baixa per a l'últim partit. Jo li tinc molta molta molta estima però... no el renovaria :(
Imagen
Bis bald meine Liebe

Es gibt Tage, die sollten nie enden und Nächte, die sollten nie gehen.

DeluxeAnswer
Mensajes: 11
Registrado: 22 Abr 2017, 00:35

Re: Actel Força Lleida

por DeluxeAnswer » 28 Abr 2017, 21:37

Lo dit, lo de Sevillano és de traca, la seva continuitat no ha de ser ni plantejada...

Avatar de Usuario
xorxi
Mensajes: 317
Registrado: 20 Ene 2012, 19:49
Ubicación: Lleida!!!!

Re: Actel Força Lleida

por xorxi » 28 Abr 2017, 22:47

Victoria!! Pero quina llastima q al final no serveixi per res..
Lleida Esportiu & Força Lleida & Lleida llista & Restaurant Lo Caragol Futsal Lleida!!

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

Fecha actual 25 Abr 2024, 05:31