BAXI MANRESA

rfccreus
Mensajes: 5121
Registrado: 19 Sep 2014, 11:41

Re: BAXI MANRESA

por rfccreus » 07 Oct 2018, 15:46

a part de demanar coses els arbitres, tenim de mirar de fer mes de 36 punts en 30 minuts :((

SERGI_INC
Mensajes: 484
Registrado: 19 Jul 2007, 11:53

Re: BAXI MANRESA

por SERGI_INC » 07 Oct 2018, 15:46

Tres primeres parts horroroses i un final amb desencert arbitral. No hem jugat a res i per mi els pivots juguen massa oberts. Un joventut molt fluix que gira al ritme de lapprovittola. Jugant una mica a bàsket, ens emportàvem el partit de carrer.

keewie
Mensajes: 231
Registrado: 09 Dic 2009, 23:30
Ubicación: Manresa

Re: BAXI MANRESA

por keewie » 07 Oct 2018, 16:45

Tenim un greu problema a l'hora de generar joc. Els únics capaços són Renfroe i Lundberg. A Renfroe l'apretaran sempre molt i a més és esquerrà tancat i se li nota massa. Lundberg es flipa i fa coses que no toca, avui ha volgut demostrar massa.

Si cap d'aquests dos genera, ningú pot tenir tirs oberts. Tothom persegueix als exteriors en els indirectes i a les penetracions i per això avui Sakho ha fet el partit que ha fet, ningú estava pendent d'ell. O els interiors són capaços de generar per a ells mateixos o per als exteriors o malament. Al camp no hi caben 5 tios a la línia de 3.

A darrera, estaria bé saber defensar un bloc directe i ser conscients que els 5 jugadors hi estan implicats.

Tremenda imatge la que hem donat avui. I encara pitjor la de l'ACB entre avui i dijous. Espero realment que desapareguin com a organització. Que els bons es quedin a Eurolliga i la resta podem muntar una LEB competitiva amb uns arbitratges decents i sense l'organització actual.

PD: Tot el merder amb la jugada que quedava 1.1 segons de possessió és culpa nostra. Han corregut unes dècimes de més i l'aparell que tenim és incapaç de baixar dècima a dècima manualment.

PD2: Vene ja pot anar fent la maleta. No les ha vist passar en cap moment.

Manrusia9
Mensajes: 1003
Registrado: 13 Ago 2013, 19:33

Re: BAXI MANRESA

por Manrusia9 » 07 Oct 2018, 17:08

Malauradament en els ultims anys hem vist molts mals partits del nostre equip al Congost, no sé si avui ha estat el pitjor dels últims anys però en tot cas el situaria en el TOP3. S'ha vist un joc demencial i nul d'encert, no hi hagut automatismes i no s'ha generat pràcticament mai, normalment la jugada comencava quan restaven 6-7 segons per esgotar la possessió. Renfroe ha comencat molt adormit abusant del bot, un segon base de nivell a vegades fa canviar el ritme i desatascar però amb Gintvainis ja sabem que no li podem demanar aixó, és molt justet per a ACB i alenteix el joc ja de per si poc fluid. Nomes gracies a la 2a unitat (Alvaro, Sakho i Lundberg) no s'ha trencat el partit del tot, i hem pogut arribar vius al final, la qual cosa demostra que el rival avui era d'un nivell molt fluix (Lapro i 10 més): hem fet un partit lamentable i quasi guanyem.

Esment especial per a Lalanne. Esta clar que hem de donar marge, es molt d'hora i no ha fet apenes pretemporada, però el nivell que esta demostrant no ens val per competir amb garanties a l'ACB. El problema que li veig és més mental que de forma, és tou i li falta algo de sang. S'hauria de centrar en fer les coses que pot fer bé: en rebotejar, fer blocs directes als exteriors, intimidar amb els seus llargs bracos i cadencia de salt sota canasta i finalitzar. Però s'entesta en llancar de mitja distancia i de 3, d'esquenes a canasta ja hem vist que no és el seu fort i no és contundent sota cercols. Algu li hauria de dir i que espavili perque això es la ACB i si no ets dur se't mengen. Està clar que encara esta aterrant... El apunt positiu és que Sakho esta donant moooolt més del que s'esperava d'ell, i sort en tenim.

En fi, una mica decepcionat del pobrissim partit que hem fet avui, m'esperava alguna cosa millor, esperem que Peñarroya trobi solucions a mesura que va encaixant les peces.

vittiman
Mensajes: 3163
Registrado: 23 May 2007, 22:52

Re: BAXI MANRESA

por vittiman » 07 Oct 2018, 18:12

Ràbia i frustració, així definiria el partit d'avui i com he marxat del pavelló. Cada cop que ve la Penya al Congost, passa el mateix:

- Penya amb un % d'encert de 3 a l'alçada un Madrid o Barça. Portaven un 9/15 al min.30 i han acabat amb un 10/18 (60%). L'exemple més clar, José Ignacio Nogués, si si, Nogués (recuerden su nombre...venga hombre...), amb un 3/3. Res més a dir. No ho farà més en tota la temporada. Nomès aquí al Congost.

- Manresa desencertadíssim. 35min de lu pitjor que es pot jugar i, per si no fos poc, amb un % d'encert nefast. A mitja part estavem amb un 25% en T2 i un 12% en T3. AIxí no es guanya a ningú a l'ACB.

- Després de 35min nefastos, hem començat a jugar en atac (potser perquè ja ho veiem perdut) i quan ens han entrat i ja els teniem han aparegut la tripleta arbitral: primer la jugada dels 1'1 segons, on a la Penya ni donen 2 en comptes d'1. Després, la jugada del 2+1 de Shako. Deixant de banda si són passes o no (hauré de tornar a veure la jugada repetida, perquè encara no l'he pogut veure), el que no pot ser és que els àrbitres es reuneixin, debatin la jugada i la donin. I un cop presa la decisió, es queixi Carles Duran i SENS EREVISAR-LA la anul·lin. NO havia vist MAI que una tipleta arbitral debati una jugada, decideix-hi donar-la i després la rectifiqui. Absolutament insòlit i vergonyós.

- La jugada final, doncs s'ha trobat Laprovittola i Shako, i 0 respecte arbitral. És la típica falta que a Tomic al Palau o a Felipe Reyes a Madrid mai de la vida els hi piten a la última jugada, i aquí al Congost la pitin sense problemes. 0 respecte arbitral.

Malgrat el desgabell arbitral del final, el que més sorprèn és que fent el partit miserable que hem fet, casi ganyem el partit a una Penya que ha fet un 60% en triples. La Penya tampoc ha jugat absolutament a res, i n'ha tingut prou amb l'encert en tirs de 3 i el 2x2 amb Laprovittola i Birgander per emportar-se el partit. Nomès que haguessim jugat una mica decent durant mig partit, ja no dic bé, aquest partit el guanyem còmodament.


P.D. Lalanne s'ha de posar les PILES ja. Està bastant per sota del que m'esperava malgrat està fluxi físicament. Li dono de marge 3 partits més o, a aquest nivell, potser caldrà començar a mirar el mercat. Necessitem molt més del nostre "teòric" titular! Shako un 10. Pel partit i, sobretot, per la seva actitud.

A seguir remant!

#gladyr#
Mensajes: 3323
Registrado: 18 May 2011, 23:46

Re: BAXI MANRESA

por #gladyr# » 07 Oct 2018, 20:37

Som uns passarells, perque es dona samarreta a aficionats de la penya? Davant meu els hi han donat i tal qual a la paperera, després aficionats manresans sense.

Despres anem a can Barça i ni amb la nostre samarreta ens deixen entrar.

Leodavinci39
Mensajes: 23876
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 08 Oct 2018, 07:02

[quote="Leodavinci39"]Després del meu caféconleche.................... :P

M ha agradat:
-El pas endavant que han donat Jou i Gintvainis :brindo por eso: La temporada a LEB els ha anat de conya. :rodarbalon:
-Renfroe :amor: Per fi, la mena de base que hem estat buscant les darreres 5/6 tremporades.
-Vene :amor: Apart de les estadístiques, la gran quantitat d intangibles que aporta. :o :shock: De veritat no ens el podem quedar fins a final de temporada? :roll: :roll:
-La defensa zonal en alguns moments. Tenim jugadors per aplicar-la si convé. :brindo por eso:
-La millora en la mecánica de tir lliure de Sakho. :mrgreen: La ficarà o no, però es nota que l han treballat de valent. Abans, només sortir de les mans, ja savies que aquella bola no entraría :lol:

No em preocupa :travieso: :
-El tema del rebot. Encara no l hem vist, però tothom coïncideix que Lalanne és un 5 REBOTEJADOR. :cosuverde:
-El % de triples. Estem en pretemporada i moltes lesions, la poca rotació fa que el cansament afecti els %.

Em preocupa :-? :
-El fet de tenir tanta gent jove (Sakho, Jou, Gintvainis) a qui els àrbitre ACB tendeixen -de sempre- a carregar el mort en cas de dubtes. :alarma: Entre un "veterà" o ells, li xiularan a ells. :alarma:[/
quote]

YOYALODIJE :(( :alarma: :(( :rodarbalon:
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

TASTET
Mensajes: 48373
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 08 Oct 2018, 07:30

Leo dir això quan estem plens de veterans i la penya té més pipiolos que nosaltres...és una qüestió de respecte a l equip
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

Leodavinci39
Mensajes: 23876
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 08 Oct 2018, 08:08

TASTET escribió:Leo dir això quan estem plens de veterans i la penya té més pipiolos que nosaltres...és una qüestió de respecte a l equip
Només és un avís a navegantes :postureo: (Peñarroya). En finals ajustats com el cas d ahir, has de posar 5 veterans a pista (ni Sakho, ni Jou ni Gintvainis :travieso: ) per què el més probable que passi és el que va passar 8-) . Pots culpar els àrbitres :rodarbalon: però TOTS savem què fan els àrbitres en situacions així. 8-) . I qualsevol entrenador rival li dirà al seu jugador que "busqui" a Sakho, a Jou o a Gintvainis :mrgreen:

DESPRES et pots queixar amargament i culpar els àrbitres i tot el que vulguis. Però millor prevenir-ho ABANS, no? ;)

PD: Com diu la dita popular: si m engañes un cop, la culpa és teva. Si m enganyes dos cops, la culpa és meva :todos a botar:
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

irontms
Mensajes: 2808
Registrado: 19 Dic 2005, 22:43

Re: BAXI MANRESA

por irontms » 08 Oct 2018, 08:40

Leodavinci39 escribió:
TASTET escribió:Leo dir això quan estem plens de veterans i la penya té més pipiolos que nosaltres...és una qüestió de respecte a l equip
Només és un avís a navegantes :postureo: (Peñarroya). En finals ajustats com el cas d ahir, has de posar 5 veterans a pista (ni Sakho, ni Jou ni Gintvainis :travieso: ) per què el més probable que passi és el que va passar 8-) . Pots culpar els àrbitres :rodarbalon: però TOTS savem què fan els àrbitres en situacions així. 8-) . I qualsevol entrenador rival li dirà al seu jugador que "busqui" a Sakho, a Jou o a Gintvainis :mrgreen:

DESPRES et pots queixar amargament i culpar els àrbitres i tot el que vulguis. Però millor prevenir-ho ABANS, no? ;)

PD: Com diu la dita popular: si m engañes un cop, la culpa és teva. Si m enganyes dos cops, la culpa és meva :todos a botar:
Si clar, perquè Lalanne te TANTA experiència a ACB que.... visca l'oportunisme.

Ahir Shako havia d'estar a pista si o si, gràcies a ell que vam arribar on vam arribar i va ser el millor amb diferència del partit.

Parlar després d'un partit en sabem tots.

Cano2
Mensajes: 216
Registrado: 10 Jul 2012, 17:43

Re: BAXI MANRESA

por Cano2 » 08 Oct 2018, 10:39

Bon dia,
Que els arbitres no van estar acerats esta clar, però no tot es culpa dels arbitres. No els estic defensant ni molt menys però hem sembla lamentable que desprès d'un partit com el de ahir ens quedem tan sols pensant en els arbitres.
Siguem objectius, tenim dues tres jugades per un jugador que tira de triples i que quan arriba la pilota a la seves mans s'amaga, no vaig en contra de ningú ni molt menys, m'agrada el equip, el caràcter, l'ambició que te, el poc respecte que te als rivals que els hi juguem de tu a tu, però senyoret Toolson vas arribar per ser el referent exterior es la teva feina no et pots amagar quan t'arriba la pilota.

TASTET
Mensajes: 48373
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 08 Oct 2018, 11:23

Cano2 escribió:Bon dia,
Que els arbitres no van estar acerats esta clar, però no tot es culpa dels arbitres. No els estic defensant ni molt menys però hem sembla lamentable que desprès d'un partit com el de ahir ens quedem tan sols pensant en els arbitres.
Siguem objectius, tenim dues tres jugades per un jugador que tira de triples i que quan arriba la pilota a la seves mans s'amaga, no vaig en contra de ningú ni molt menys, m'agrada el equip, el caràcter, l'ambició que te, el poc respecte que te als rivals que els hi juguem de tu a tu, però senyoret Toolson vas arribar per ser el referent exterior es la teva feina no et pots amagar quan t'arriba la pilota.
No es quedar-se pensant amb ells, és que amb l error final et priven de guanyar...
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

masafreak
Mensajes: 865
Registrado: 25 Mar 2014, 12:53

Re: BAXI MANRESA

por masafreak » 08 Oct 2018, 11:44

Entro per parlar dels què dubtaveu de Sakho i torno a marxar.
Per cert, pas 0. No eren passes.

TASTET
Mensajes: 48373
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 08 Oct 2018, 11:47

masafreak escribió:Entro per parlar dels què dubtaveu de Sakho i torno a marxar.
Per cert, pas 0. No eren passes.
Jo en dubtava i molt. De moment, m ha callat i molt la boca.

Lo dels arbitres, lamentable.
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

Zeke1974
Mensajes: 206
Registrado: 06 May 2011, 19:24

Re: BAXI MANRESA

por Zeke1974 » 08 Oct 2018, 12:23

Lukovic , escafoides roto pasa por el quirófano.

cuttlas
Mensajes: 5435
Registrado: 14 Jun 2009, 19:12
Ubicación: Manresa

Re: BAXI MANRESA

por cuttlas » 08 Oct 2018, 12:30

Pos ara si que la renovació de Vene es obligada.

Leodavinci39
Mensajes: 23876
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 08 Oct 2018, 13:52

cuttlas escribió:Pos ara si que la renovació de Vene es obligada.
Em sap greu per Lukovic, però si es queda Vene, sortirem guanyant. :postureo:
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

Leodavinci39
Mensajes: 23876
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 08 Oct 2018, 13:53

TASTET escribió:
masafreak escribió:Entro per parlar dels què dubtaveu de Sakho i torno a marxar.
Per cert, pas 0. No eren passes.
Jo en dubtava i molt. De moment, m ha callat i molt la boca.

Lo dels arbitres, lamentable.
A mi mentres no ho digui un àrbitre o un entrenador OBJECTIU, jo segueixo veient passes claríssimes :P

PD En allò que si té raó tothom és que O piten passes O piten 2+1, pero l "invent" aquest que es van treure de la màniga no s aguanta per enlloc :demonio:
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

Tronn
Mensajes: 2953
Registrado: 25 Abr 2012, 16:26

Re: BAXI MANRESA

por Tronn » 08 Oct 2018, 14:06

Leodavinci39 escribió:
TASTET escribió:
masafreak escribió:Entro per parlar dels què dubtaveu de Sakho i torno a marxar.
Per cert, pas 0. No eren passes.
Jo en dubtava i molt. De moment, m ha callat i molt la boca.

Lo dels arbitres, lamentable.
A mi mentres no ho digui un àrbitre o un entrenador OBJECTIU, jo segueixo veient passes claríssimes :P

PD En allò que si té raó tothom és que O piten passes O piten 2+1, pero l "invent" aquest que es van treure de la màniga no s aguanta per enlloc :demonio:
No son passes ni de conya!!!

TASTET
Mensajes: 48373
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 08 Oct 2018, 14:22

Leo, hi ha una norma nova..la del pas0..mira-t ho
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

Fecha actual 23 Abr 2024, 20:31