BAXI MANRESA

gintaras-kaprikas
Mensajes: 5884
Registrado: 04 Jul 2008, 12:27
Ubicación: tenerife

Re: BAXI MANRESA

por gintaras-kaprikas » 20 Oct 2019, 17:59

animo senyors

Nuestras virtudes eran vuestros defectos y eso se ha notado, con la vuelta de ferrari y un refuerzo interior vuestro equipo cambiará mucho.
Suerte y ánimo,tienen mucho margen de mejora.

Leodavinci39
Mensajes: 23874
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 20 Oct 2019, 18:17

Manrusia9 escribió:Avui han saltat totes les alarmes. Indigne partit el què hem vist al Congost, i cal passar a l'acció ja i prendre decisions, en cas contrari és impossible salvar-nos.

La primera decisió que cal prendre és Magarity. No té nivell ACB i s'ha de tallar de forma imminent. No sé què carai li van veure però no aporta res (com es pot veure en les estadistiques). Ell no té la culpa, sino qui el va portar, estic segur que deu cobrar molt poc, així que la indemnització no pot ser problema. Dubto si és una tàctica com l'any passat amb Lukovic, de fitxar autèntics paquets que cobren poc per despres a mitja temporada fitxar jugadors serios, perque és el que podem pagar. Deixem-nos ja de parxes, si no troben res Tomas de 4 i Vaulet a xupar més minuts de 3.

En segon lloc, quan queda per Ferrari? Perque si hem d'anar amb Perez (base just per ACB) i un junior durant molt partits s'ha de fer un replantejament. La direcció esportiva ha estat justa de reflexes no fitxant un base tenint en compte els problemes de Davis amb el passaport. Si no es soluciona el passaport, adeu i fitxem un combo per competir a ACB.

En tercer lloc, Pedro Martinez ha d'espavilar pq avui no m'ha agradat la seva actitud. Ni un temps mort quan ens estaven destrossant, ni un crit de mala llet.

Molt mala pinta tot plegat, shan de prendre decisions ja i costaran diners (tot agreujat per la mala sort amb les lesions). S'han comès massa errors que cal esmemar.

L'única cosa és que hi ha molt temps.

Veig (i llegeixo) que ja sou molts els foreros que us n heu adonat :postureo: :postureo: N hi va haver UN :jeje: que YALODIJO abans de fitxar-lo, que va donar el toc d alerta a la Direcció Tecnica :alarma: :alarma: En fi.................... :x Segur que Pedro, que és qui va exigiri fitxar-lo, i un entrenador de 1a catalana ;) hi entén molts més que un aficionadete forero :roll: :roll:

PD A aquestes alçades fins i tot TASTET ho deu veure ja :postureo:

PD: La pela és la prioritat del CLUB. Així que fins passat el 21 de desembre no crec que moguin fitxa :travieso: Han de quadrar els números del 2019 8-)
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

CAT.
Mensajes: 313
Registrado: 16 Ene 2005, 22:18
Ubicación: Manresa

Re: BAXI MANRESA

por CAT. » 20 Oct 2019, 18:44

Venim d'una temporada anterior en la que vem estar per sobre de les nostres possibilitats, disputar un Play-off pel titol ho diu tot, i el problema és que hem tornat a la nostre realitat per desgràcia, i per això molts i jo m'incloc ens hem emporat una bona hòstia.

Però el que no es pot permetre és que per molt que el rival sigui superior a nosatres, el partits que disputem siguin llastimos, icloent el partit de Champions, que si no hagues sigut per un Toolson inpiradisim gràcies a que l'equip contrari el d'haurien conèixer poc tampoc l'haguesim guanyat, i la única excepció va ser el dia del Unicaja.

Tenim un molt bon base suplent, dels millors que hem tingut en el últims anys, però que cada cop que entra cistella se li encongeix la mà.

Una linia exterior, que sino és pel Tolsoon, no hi ha ningú que la fiqui a dins una pisicna, ens falta molta mes amanaça exterior, i el Dulkyns no és l'especialista que ens van vendre, i en Davis haurem de veure com evoluciona jugant de dos en lloc de un com ha fet fins ara, això si torna a jugar amb el Manresa. En Jou necessita un any a la LEB per poder crèixer, ja que aquí només tindrà un paper testimonial i a l'ACB quan surts a pista has de mirar a cistella encara que no en fiquis ni una.

La millor linia que tenim és la del tres, guerrillers i alguns punts a la mà tot i que pocs.

I aquí el drama del equip, una vegada més fent llastima tots i tots els nostres interiors, Baez que defensa amb la mirada, no salta, no va el rebot, tira per tirar.... qui l'ha vist i qui el veu...
El Magarity de l'ho pitjor que s'ha vist per aqui Manresa, encara hi ha algú que defensi el seu fitxatge, que li van veure, imagino que el sou, perque de qualitat la té molt i molt amagada. Espero que l'evolució sigui com la temporada passada. Lukovic - Dolleman ; Vene - Dragovic ; Murphy - Zubcic.

I si els 4's són el drama, els 5 són la nostre creu. El Sakho imagino que no se'l pita perque deu ser de la casa i això és una cosa sagrada, però és un jugador que no esta ni se'l espera, bueno si a un lloc si que s'el espera a qualsevol porta de discoteca per entrar a dins. I el Kravish imagino que deu ser el perfil de pivot que agrada que el foro, perquè si l'any anterior es criticava el Lalane pel joc i la defensa que feina i aquest any no es critica el Kravish deu ser que deu fer una bona temporada, però per estadistiques els pivots dels altres equips casi sempre es forren de punts amb ell, perquè el meu entendre defensa amb la mirada.

I que dir d'en Pedro..... bon entrenadors, dels millors entrenadors espanyols, però que tiri la tovallola quan l'equip rival esta 10 a sobre, diu molt poc d'ell, potser no es de fer critis com el Peñarroya, però els temps morts han de servir perque espavilin els jugadors.

La sort que tenim es que portem 5 jornades i encara en queden 29, però fa pinta que la pròxima temporada la 20/21 tornarem a jugar un play-off pel títol, però de LEB.

ejk
Mensajes: 24596
Registrado: 10 Dic 2006, 18:18

Re: BAXI MANRESA

por ejk » 20 Oct 2019, 18:50

1. Ens falta qualitat, a l'1 (s'enten que es solucionarà quan torni el Frenkie) i al joc interior. Ens urgeixen un o dos reforços interiors. Un 5 és imprescindible, un 4 molt necessari. Jo esperava molt més del Eulis.

2. Tots els jugadors joves juguen cohibits i sense confiança. Por a cagar-la constantment.. Aquesta película amb el Pedro ja l'hem viscut.. :((

O arreglem les dos, o patirem moltissim.

Pd: crec que va ser vittiman que va dir que fins que no tornés Ferrari era impossible guanyar cap partit més. Entre avui i el Diumenge passat s'ha vist molt clar que tenia raó.
"Estamos aquí, viviendo la magia del basket, porque la vida puede ser maravillosa" Andrés Montes.

Borja Perez.
Mensajes: 1272
Registrado: 14 Nov 2009, 17:35
Ubicación: en el ascensor del amor

Re: BAXI MANRESA

por Borja Perez. » 20 Oct 2019, 20:08

És evident que falta talent exterior, però Toolson no està per jugar. És evident. Deixar a l'únic jugador amb talent exterior que tenim a casona... Algo em falla, algún pique han de tenir amb el Pedro

TASTET
Mensajes: 48369
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 20 Oct 2019, 20:52

En favor de Magarity, s ha de dir que el millor moment de l equip ha estat a l inici amb ell a pista.
Lo de Dani justet per acb, ja és fumada bona.. El problema no és Dani, és no tenir recanvi per ell
Per mi, gran part de culpa és del Pedro, sortim enxufadissims i no se per quin motiu va i ho canvia tot... Aguanta més l equip txus perdent que nosaltres guanyant.. I ja les rotacions i, castigs posteriors.. Està bé rotar però no com a obligació
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

cuttlas
Mensajes: 5434
Registrado: 14 Jun 2009, 19:12
Ubicación: Manresa

Re: BAXI MANRESA

por cuttlas » 20 Oct 2019, 21:03

TASTET escribió:En favor de Magarity, s ha de dir que el millor moment de l equip ha estat a l inici amb ell a pista.
Lo de Dani justet per acb, ja és fumada bona.. El problema no és Dani, és no tenir recanvi per ell
Per mi, gran part de culpa és del Pedro, sortim enxufadissims i no se per quin motiu va i ho canvia tot... Aguanta més l equip txus perdent que nosaltres guanyant.. I ja les rotacions i, castigs posteriors.. Està bé rotar però no com a obligació
Pel quí li agrada la xuminada del +/- avui n'hi ha un de molt divertit :D

Magarity: 18 minuts, +3
Baez: 22 minuts, -23

Suposu que això demostra la tonteria que és el +/-, com a mínim mirant nomès un partit.

Jo Baez crec que anirà a mes. Tots els jugadors que han jugat el mundial estàn tenint un baixòn ara. Que s'ho diguin al Madrid. Em recorda també a la segona temporada de Hanga aquí, que també va jugar amb Hungria a l'estiu i als primers mesos estava totalment out.

TASTET
Mensajes: 48369
Registrado: 18 Nov 2008, 21:16

Re: BAXI MANRESA

por TASTET » 20 Oct 2019, 21:58

Cuttlas,

Pel primer quart
"T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense."

Manrusia9
Mensajes: 1003
Registrado: 13 Ago 2013, 19:33

Re: BAXI MANRESA

por Manrusia9 » 20 Oct 2019, 22:02

TASTET escribió:És un impresentable, que ea creu un, ser superior.. Si segueix així prefereixo baixar a aguantar les seves, neures
Per fumada, aquest comentari.

L'opinió és lliure i podem diferir però preferir que baixem només perquè no t'agrada el nostre entrenador indica que molt no sents el Manresa.

Ens en sortirem, però cal canviar (i encertar) algunes peces, quan abans millor.

bowie15
Mensajes: 1396
Registrado: 19 Nov 2007, 14:31
Ubicación: In a tin can

Re: BAXI MANRESA

por bowie15 » 20 Oct 2019, 22:19

Molt decebut i preocupat pel partit d'avui, no pel resultat, que també, sinó per l'actitud, el joc de l'equip i l'entrenador que crec que al 3er/4art ja ha llançat el partit.
L'única part positiva es que tot just acabem de començar i tenim temps de millorar.
La linea exterior no em preocupa gaire, penso que la parella Ferrari/Pérez es molt correcta per nosaltres, Toolson/Davis, si finalment arreglem el passaport, igual, a Jou li hagués anat be un any cedit pero el Pedro no va voler, Tomàs/Vaulet, m'agrada, pero ara be el nostre gran problema.
Pivots, només m'agrada Baez com a 4art pivot per aportar experiència i saber estar quan ho necessitem, els altres molt decepcionants, Magarity, ¿que collons l'hi van veure? Kravish, en atac encara, en defensa una mare, no m'agrada, Sakho, ¿que li passa aquest nano? esta totalment out, en defensa ajudava moltíssim i en atac feia alguna coseta, ara res de res.
Tinc l'esperança que Mitrovic millori el que tenim, a mi m'ho sembla.
Esperem que amb la tornada de Ferrari, Toolson agafant la forma, que Davis pugui jugar i Mitrovic respongui, l'equip canvii de cara, ara, aixo si, aquesta temporada patirem.

Leodavinci39
Mensajes: 23874
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 21 Oct 2019, 05:46

Després del cafeconleche he analitzat la situación fredament (sense JB :P )

Sembla que amb Mitrovic podem tapar l enOOOOOOOOOOrme via d aigua que teníem en la posició de 4.
L altra gran forat el tenim sense Ferrari ni Davis 8-) . He estat mirant por ahí un "combo" comunitari que pugui substituir a Ferrari mentres no es recuperi, i pugui fer de Davis. 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=zgNVZLrpOkY

Si cal fer un esforç econòmic..............es fa :(( :((

D. Perez / A. Jones
Toolson / A. Jones / Dulkys
P. Tomas / Vaulet / Jou
Mitrovic / Baez / Magarity
Kravish / Sakho / Mitrovic

I tan aviat com es recuperi Ferrari, Dulkys i Magarity al carrer :demonio:

Ferrari / D. Perez
Toolson / A. Jones / Jou
P. Tomas / Vaulet
Mitrovic / Baez
Kravish / Sakho / Mitrovic (Sima)
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

Leodavinci39
Mensajes: 23874
Registrado: 31 May 2006, 22:25

Re: BAXI MANRESA

por Leodavinci39 » 21 Oct 2019, 08:20

Bones notícies des de l infermeria. Sembla que el retorn de Ferrari podría ser aquesta mateixa setmana :botar:
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/395222_326131674150270_1009053651[/img]

vittiman
Mensajes: 3163
Registrado: 23 May 2007, 22:52

Re: BAXI MANRESA

por vittiman » 21 Oct 2019, 08:36

Doncs bé, 1-4.

És el moment de mantenir la "calma" i no cremar-ho tot. Veient el calendari inicial i amb les baixes de Toolson i Ferrari, el cert és que poca cosa més es pot fer. I encara gràcies que es va guanyar a l'Unicaja pq ferrari va anotar 7 triples. Màxim podriem anar 2-3 si haguessim lligat el partit contra el HGC, que realment va ser una llàstima que se'ns escapés i vam perdre una oportunitat d'or per sumar una victòria més.

Coses positives:

- Toolson ha d'anar a més. Calma. Li falta ritme clar. A la champions va fer 21p però el Torun polonès no té res a veure amb el Tenerife.
- Ferrari en principi ha de tornar de 2-3 setmanes i l'equip amb ell farà un salt exponencial. No es pot anar amb un base a ACB.
- Setmana vinent ve el Madrid, per tant, 15 dies per preparar el proper partit "guanyable" i acoplar bé Mitrovic. No perdre cap oportunitat de sumar.
- Jornada 5... hi ha molt marge de millora.

Desconec l'economia del club i no sé si es va decidir no es va fitxar ningú per 2 mesos per calers o perquè confiaven en Davis-Orrit-cantera per suplir el base.. el que ha quedat clar, però, és que amb 1 base pur a l'ACB és quasi impossible competir. Potser que ens repensem bé el fet de cedir Dani Garcia els propers anys.

Jo donaria 2 partits més de marge a Magarity i al tema de passaport de Davis, i si cap de les dos coses millora en 15 dies, cal fer moviments sense por un cop passi el partit del Bilbao (2 de novembre).

El que cal ja és recomposar-nos no tant pel partit de Madrid, que servirà per fer entreno TOP, sinó per preparar la primera final al Congost per rebre el Bilbao amb un 1-5 al casiller. Confio i esperio que en el club es treballi perquè Ferrari torni aquell dia...

Si es perd a Madrid i es guanya a Bilbao anirem 2-5, però ja hauràs jugat amb Unicaja, Burgos, Tenerife, Madrid, 4 equips que per pressupost i plantilla son clars candidats a Copa i PO.

Calma i confiança.

Salut
Última edición por vittiman el 21 Oct 2019, 08:52, editado 1 vez en total.

julifb2002
Mensajes: 4109
Registrado: 10 Jun 2010, 11:20

Re: BAXI MANRESA

por julifb2002 » 21 Oct 2019, 08:47

TASTET escribió:És un impresentable, que ea creu un, ser superior.. Si segueix així prefereixo baixar a aguantar les seves, neures
Totalment d'acord... hores d'ara deu haver demanat canviar la meitat de la plantilla, li han dit que no (no hi ha pasta) i està emprenyat.

vittiman
Mensajes: 3163
Registrado: 23 May 2007, 22:52

Re: BAXI MANRESA

por vittiman » 21 Oct 2019, 08:50

Leodavinci39 escribió:Bones notícies des de l infermeria. Sembla que el retorn de Ferrari podría ser aquesta mateixa setmana :botar:
Doncs lligant-ho amb el meu comentari, que jugui uns minutets per agafar ritme seria interessant per tornar bé vs Bilbao.

Ara, que jugui si està 100% recuperat, si hi ha el mínim risc a la mà no fem el burru i que el reservin pel partit que realment importa i que es pot gunayar, que es el del Bilbao.

Cano2
Mensajes: 216
Registrado: 10 Jul 2012, 17:43

Re: BAXI MANRESA

por Cano2 » 21 Oct 2019, 10:17

Quina forma de donar-li voltes a les coses.

Primer abans de parlar m'agradaria que penséssiu en els 4 rivals que hem tingut a ACB, Unicaja - Burgos - Gran Canarias - Tenerife, que us pensàveu? Encara sort que es va guanyar el primer, apart segurament haguéssim pogut fer més si el nostre bases titular no s’hagués lesionat, però això no ho pot preveure ni la junta ni el director tècnic.

Partint d’això esta clar que hi han mancances que s'han de solucionar:
-Magarity si el club es una mica gest ja te substitut Mitrovic
-Dulkys no se perquè el van fitxar el que ha fet ho podria fer Jou i molt millor
-Tema Davis o es soluciona el tema passaport o adéu i portar un altre del mateix estil.
-I un que molts no parleu però penso que ho espavila o adéu es Sakho, no millora i cada cop va a pitjor.

Jo crec que arreglant aquestes cosetes es pot fer una bona temporada, potser no entrem a Copa ni a Play-off però es farà una bona temporada a les dos competicions, el que vindria a ser una temporada per mantenir-nos i anar construint una base.

Patterson
Mensajes: 1355
Registrado: 01 Sep 2016, 19:05

Re: BAXI MANRESA

por Patterson » 21 Oct 2019, 12:13

Doncs jo esperava molt més del Magaraty, la veritat no em pensava k ho faria tsnt malament!!!! Però és que ni mira aro.......també crec k el rendiment de molts jugadors millorarà quan torni Ferrari!!!!
Però si Leo et donc la raó.....de moment no ha demostrat tenir nivell ACB.....

Manrusia9
Mensajes: 1003
Registrado: 13 Ago 2013, 19:33

Re: BAXI MANRESA

por Manrusia9 » 21 Oct 2019, 14:05

Cano2 escribió:Quina forma de donar-li voltes a les coses.

Primer abans de parlar m'agradaria que penséssiu en els 4 rivals que hem tingut a ACB, Unicaja - Burgos - Gran Canarias - Tenerife, que us pensàveu? Encara sort que es va guanyar el primer, apart segurament haguéssim pogut fer més si el nostre bases titular no s’hagués lesionat, però això no ho pot preveure ni la junta ni el director tècnic.

Partint d’això esta clar que hi han mancances que s'han de solucionar:
-Magarity si el club es una mica gest ja te substitut Mitrovic
-Dulkys no se perquè el van fitxar el que ha fet ho podria fer Jou i molt millor
-Tema Davis o es soluciona el tema passaport o adéu i portar un altre del mateix estil.
-I un que molts no parleu però penso que ho espavila o adéu es Sakho, no millora i cada cop va a pitjor.

Jo crec que arreglant aquestes cosetes es pot fer una bona temporada, potser no entrem a Copa ni a Play-off però es farà una bona temporada a les dos competicions, el que vindria a ser una temporada per mantenir-nos i anar construint una base.
No estic d'acord amb tu. No es pot anar amb aquesta argumentació perque sino no guanyarem cap partit. Ahir es va perdre donant una imatge pèssima, sense competir, i en part pel mal rendiment de jugadors, i en part per les males decisions i planificació de l'àrea esportiva.

No passa res per dir-ho, l'important és reaccionar i actuar.

Una cosa que no es diu és que a aquest equip li falta caràcter. No veig cap jugador donant un cop de taula ni amb una mica de mala llet (any passat tenies a Zubzic o Lalanne que males puces tenien una estona, o fins i tot Muñoz que hi posava tot).
Quan he comentat alguna vegada que Dani Pérez és justet per ACB (és només una opunió) ho dic no tant per les seves qualitats tècniques sino perquè el trobo insegur en el seu joc, crec que és d'aquests jugadors que quan van maldades no té força mental per revertir, se l'encongeix el canell, fa errades tontes... Ferrari em sembla que si pot tenir aquest "intangible".

Baez hauria de ser una mica el lider per veterania i coneixement de la lliga, però de moment...

rfccreus
Mensajes: 5119
Registrado: 19 Sep 2014, 11:41

Re: BAXI MANRESA

por rfccreus » 21 Oct 2019, 14:12

ja podem anar donan noms i explicacions de si ja mes o menys caracter o qualitat al equip, el any passat teniem Toolson i Renfroe que van fer guanyar molts partits els darrers moments i es que el fins ara no tenim

Avatar de Usuario
Dobercat
Mensajes: 188
Registrado: 02 Jul 2012, 16:00

Re: BAXI MANRESA

por Dobercat » 21 Oct 2019, 15:02

Tema Kravish, póster es un pel tou en 1x1 però mireu estadístiques :
http://www.acb.com/estadisticas-individuales
Es el líder en taps a l’ABC, això també es important en una defensa d’ajudes. No recordo quan feia que no teníem un líder en aquest apartat

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

Fecha actual 20 Abr 2024, 04:37